S23 Ultra vs S25 FE

Hani düz S23 dersek eyvallah güncellik açısından S25 FE diyebiliriz ama konu Ultra serisi ise S23 ultradır kesinlikle. Apple'da ise mesela düz 16 yerine 14 Pro tercih etmek gibi.

Başlıkta da belirttiğim üzere telefon almayı düşünmüyorum. Bu iki cihaz aklımda ama yeni olsun diye S25 FE'den yanayım, siz ne dersiniz?
Uzun ömürlülük açısından S25Fe, ancak güncelleme desteği önemli değilse S23 Ultra.

Başlıkta da belirttiğim üzere telefon almayı düşünmüyorum. Bu iki cihaz aklımda ama yeni olsun diye S25 FE'den yanayım, siz ne dersiniz?
2008 model bmw e92 m3 mü yoksa 2025 model boş megane mı sorusu olmuş. buradan bile yola çıkarak hangisinin hangi konularda avantajlı olacağını anlayabilirsiniz. bunlar arasında tercih yapmak size kalmış

2008 model bmw e92 m3 mü yoksa 2025 model boş megane mı sorusu olmuş. buradan bile yola çıkarak hangisinin hangi konularda avantajlı olacağını anlayabilirsiniz. bunlar arasında tercih yapmak size kalmış
2008 değil ya daha modelli 2012 falan sayabiliriz S23ü, şaka bir yana S25FE sıfır S23 ultradan çok daha ucuz,o yüzden bilemedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı