S23 Ultra vs S25+ vs iPhone 14

mertolgun

Decapat
Daha fazla  
Ben daha çok kamerasını kullanarak ve film izleyerek zaman geçiriyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha çok kamerasını kullanarak ve film izleyerek zaman geçiriyorum. Sizce hangisini almalıyım?
S24 ultra güzel olur. S25 plus ve Iphone 14 ten iyi kamera olarak. S23 ultra biraz eskidi o yüzden önermiyorum. Güncel olmasını istiyorsan ve küçük boyutlu istiyorsan S25 plus.

Neden hocam anlatabilir misiniz?

Cihazı araştırmadınız veya teknik özellikleri ile ilgili bir bilginiz yok sanırım eğer araştırmış olsaydınız bu soruyu sormazdınız.

Öncelikle cihazın teknik özelliklerine gelelim;

Ayrıca güncelleme desteği uzun bir süre sizi götürür cihazın performansı konusunda zaten bir şey demiyorum kendini belli ediyor. Video incelemesi için;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video bile rahatlatır sizleri

Cihazı almadan önce diğer özellikleri ile karşılaştırın kararınızı verin, noktayı koyup karar verdiğiniz cihazı satın alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…