S23 Ultra vs Z Fold 5

Ne oldu? Sıfır olarak daha mantıklı modeller olabilir diye sordum. Yardım edende kabahat . Üslubunu da düzelt derim "reis".

Yok ya kötü anlamda demedim de de yani konudan bağımsız çalışıyorsun genellikle yoksa haklısın.

Bende ilk S23 ultradan yanaydım sonra bir arkadaşım bana gösterdi bununda bak diye telefon dehşet havalı Gold o yüzden de.

Bende ilk S23 ultradan yanaydım sonra bir arkadaşım bana gösterdi bununda bak diye telefon dehşet havalı Gold o yüzden de.

Şöyle hocam hep dediğimiz bir şey var herkeste Ultra veya promax olabilir belki 10 kişiden 2-3ü sahip fakat 10 kişiden belki 1 kişide zor var fold-flip serisi. Benim sattığım fold alanların %70e yakını şikayetçi. Eğer ki ekran koruyucusu zarar görürse garantiye vermek zorundasınız. E zaten sürekli orta taraftan toz ala ala atma yapıyor. Ama donanım olarak kötü değil eğer ki kalem çok kullanan birisiyseniz Ultra yerine onu tavsiye ederim eğer ki fotoğraf çeken birisiyseniz o zaman da fold yerine Ultra tavsiye ederim.

S23 Ultra al geç.

Tamam.

Teşekkür ederim önerin için ben sırf şeyden dedim güzel gözüküyor diye ama dediğin gibi sıkıntılı ise o zaman bir anlamı yok.

Kral son olarak saçma olacak da S23 Ultra mı iPhone 16 mı son sorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…