kaan2867 Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Dün cihazı düşürdüm sağ altta küçük bir çatlak oluştu ama dokunmatiği falan her şeyi çalışıyor. Samsung'un orijinal servisine götürmeyi düşünüyorum ekran değişimi için ama cihaz yurtdışı bir sıkıntı olur mu ?
Dün cihazı düşürdüm sağ altta küçük bir çatlak oluştu ama dokunmatiği falan her şeyi çalışıyor. Samsung'un orijinal servisine götürmeyi düşünüyorum ekran değişimi için ama cihaz yurtdışı bir sıkıntı olur mu ?
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.041 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 24 Ağustos 2024 #2 Türkiye garantisi yok. Yapmazlar sanırım. Ya da böyle ismi duyulmuş teknik servislerde yapabilirsiniz.
Türkiye garantisi yok. Yapmazlar sanırım. Ya da böyle ismi duyulmuş teknik servislerde yapabilirsiniz.
kaan2867 Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #3 Taeones dedi: Türkiye garantisi yok. Yapmazlar sanırım. Ya da böyle ismi duyulmuş teknik servislerde yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Taeones dedi: Türkiye garantisi yok. Yapmazlar sanırım. Ya da böyle ismi duyulmuş teknik servislerde yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Taeones Hectopat Katılım 26 Haziran 2021 Mesajlar 2.041 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M1, 2020 - 16 GB Cinsiyet Erkek Meslek Lisans Öğrencisi 25 Ağustos 2024 #4 kaan2867 dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.