1emrea Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 S23 Ultra kullananlar Discord'da problem yaşıyor mu?
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 27 Nisan 2024 #2 1emrea dedi: S23 Ultra kullananlar Discord'da problem yaşıyor mu? Genişletmek için tıkla... Discord uygulama ayarlarından ses ve video sekmesine gelip gelişmiş deyin,sonra uygulama penceresi yazan seçeneğinin altında tam ekranı değiştir.
1emrea dedi: S23 Ultra kullananlar Discord'da problem yaşıyor mu? Genişletmek için tıkla... Discord uygulama ayarlarından ses ve video sekmesine gelip gelişmiş deyin,sonra uygulama penceresi yazan seçeneğinin altında tam ekranı değiştir.
1emrea Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #3 Full screen gesture kısmı mı? Gelişmiş modu açıp denedim ama olmadı. RDJ dedi: Discord uygulama ayarlarından ses ve video sekmesine gelip gelişmiş deyin, sonra uygulama penceresi yazan seçeneğinin altında tam ekranı değiştir. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 27 Nisan 2024
Full screen gesture kısmı mı? Gelişmiş modu açıp denedim ama olmadı. RDJ dedi: Discord uygulama ayarlarından ses ve video sekmesine gelip gelişmiş deyin, sonra uygulama penceresi yazan seçeneğinin altında tam ekranı değiştir. Genişletmek için tıkla...
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 27 Nisan 2024 #4 1emrea dedi: Full screen gesture kısmı mı? Gelişmiş modu açıp denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Evet.
1emrea dedi: Full screen gesture kısmı mı? Gelişmiş modu açıp denedim ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Evet.
1emrea Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #5 RDJ dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Maalesef denedim olmadı acaba bu sadece S23 Ultra kullanıcılarında mı böyle.
RDJ dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Maalesef denedim olmadı acaba bu sadece S23 Ultra kullanıcılarında mı böyle.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 27 Nisan 2024 #6 1emrea dedi: Maalesef denedim olmadı acaba bu sadece S23 Ultra kullanıcılarında mı böyle. Genişletmek için tıkla... Olabilir,onun dışında bir çözümüm yok.
1emrea dedi: Maalesef denedim olmadı acaba bu sadece S23 Ultra kullanıcılarında mı böyle. Genişletmek için tıkla... Olabilir,onun dışında bir çözümüm yok.