S23 Ultra'dan iPhone 15 Pro Max'e geçilir mi?

nimotech

Picopat
Daha fazla  
herkese merhaba, halihazırda S23 Ultra kullanıyorum ve genel olarak çok memnunum fakat Mac, iPad ve AirPods kullanıcısı olduğum için yurt dışı iPhone 15 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese merhaba, halihazırda S23 Ultra kullanıyorum ve genel olarak çok memnunum fakat Mac, iPad ve AirPods kullanıcısı olduğum için yurt dışı iPhone 15 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mıdır?
S23 Ultra yurt ici ise gerek yok bence, onun disinda direk cihaz olarak degerlendirirsek gecilir.

Yok hocam benim tercihim S23 Ultra 15 Pro Max gereksiz pahalı bence. Ama yine de senin tercihin.

Vallahi şöyle söyleyeyim ben 13 yıldır Apple fanıyım tüm cihazlarını kullandım aktif olarak da kullanıyorum bundan 6 ay önce S24 ultraya bir şans vermek istedim o zaman en son çıkan Samsung S24 Ultra son çıkan Watch son çıkan AirPods'unu almıştım. S24 ultranın ekranı beni büyüledi. Performansı da güzel kamerasıda çok güzel fakat yapay zeka o zamanlar biraz daha kötüydü benim bahtsızlığıma denk geldi. Şu Samsung'ların gerçekten yazılımı Apple kadar iyi olsa ki olamaz Android tabanlı bir sistem maalesef bir macOS + iOS + watchOS gibi olamaz fakat şu Apple'in yazılım tutarlılığı iyi olmasa yüzüne bakmazdım gerçekten. İleride yazılımı daha iyi bir duruma gelse kendi silikon işlemcilerini geliştirse ve Apple gibi arabellekleme performansı üst seviyelere çıksa Samsung'a geçerim. Fakat yurt dışı hiçbir cihazı önermem hocam. S23 yurt içi ise sakın kendine bunu yapma derim ben. Yurt dışı telefon alacaksan da direkt alma derim.

Ekosistem olarak apple cihazları birbirleriyle muazzam uyumlu çalışıyor. Biraz daha para biriktirip ilerleyen dönemlerde TR Pro Max serilerinden alın ama imkansız bütçeyi arttıramam derseniz yd 15 pro max geçebilirsiniz ( yılın 4 ayı çift cihaz gezme olayını göz önünde bulundurarak)

Ekosistem olarak Apple cihazları birbirleriyle muazzam uyumlu çalışıyor. Biraz daha para biriktirip ilerleyen dönemlerde TR Pro Max serilerinden alın ama imkansız bütçeyi arttıramam derseniz yurt dışı 15 Pro Max geçebilirsiniz ( yılın 4 ayı çift cihaz gezme olayını göz önünde bulundurarak)

Hocam açıkçası TR cihazı alırsam bütçeme 13 Pro Max veya zorlarsam 14 Pro Max alınabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı