S23 Ultra'dan S23'e geçmek mantıklı mı?

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
S23 Ultra kullanıyorum, telefon yurt dışı. Kavisli ekran ve köşeli tasarımdan rahatsız olduğum için satmaya veya takas etmeye karar verdim. Telefondan her anlamda memnunum ama köşeleri çok gözüme batmaya başladı. Sizce yapmak istediğim mantıklı mı? Olduğum şehirde yurt dışı S24 bulamadığım için S23 almaya karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece tasarımından rahatsız olduğun için geçme bence. Yine de sen bilirsin S23 de kötü telefon değil.

S23 Ultra kullanıyorum, telefon yurt dışı. Kavisli ekran ve köşeli tasarımdan rahatsız olduğum için satmaya veya takas etmeye karar verdim. Telefondan her anlamda memnunum ama köşeleri çok gözüme batmaya başladı. Sizce yapmak istediğim mantıklı mı? Olduğum şehirde yurt dışı S24 bulamadığım için S23 almaya karar verdim.

Kameradaki uçurum gibi düşüş ve S Pen vb desteği olmaması sorun olmayacaksa geçilir.

Ben de kayıtlı S23 Ultra kullanıyorum. Kavisli be büyük olması benim de hoşuma gitmiyor. Köşelere sürekli kaza dokunmaları oluyor ve cihaz sürekli kendi kendine SS alıyor. Satmak çok karlı olmayacaktır çünkü cihaz fiyatları biraz daha düştü ama sıkıldıysanız satın tabii ki.

S24 bulmaya veya getirtmeye çalışın. S23'e geçseniz de güzel telefondur ancak 7 sene güncelleme desteği ve daha cilalanmış bir S23 alırsınız S24 zorlarsanız.
Elimdeki telefonu maalesef daha da düşük fiyatlardan satmak durumundayım. Telefona taktırdığım koruyucu ekran, telefonun camında iz kalmasına sebep oldu. Kuru bezle silince geçiyor, hatta şu anda üstünde koruyucu cam olduğu için hiçbir şekilde belli olmuyor ve hissedilmiyor. Belki geçirilebilir bir şey ama uğraşmak istemiyorum. Satarken bunu belirterek satacağım. Aslında aklımda S24 var ama gerek 2. el fiyatları gerek de yurt dışı olanlarının fiyatları yüksek gibi. S23 Ultra bile 22-26 aralığında bulunuyorken, S24 nasıl 23 civarinda anlamış değilim. Üstüne şu an için ekleyebileceğimi sanmıyorum. Son çare S23 alacağım gibi. Hali hazırda One UI'dan çok memnunum. Belki bir süre daha bekleyip S24, daha fazla süre geçerse S25 serisini bekleyebilirim.

Samsung'un ürettiği eski Note serisi modeller bile bu kadar sivri köşelere sahip değil. S Pen'de hiçbir işime yaramıyor, çok nadiren kullanıyorum. Bakalım, bir süre daha S24 bulmaya çalışacağım. Koca Ankara'da mutlaka vardır diye düşünüyorum. Alternatif olarak sarı site haricinde nerelere bakabilirim?

Elimdeki telefonu maalesef daha da düşük fiyatlardan satmak durumundayım. Telefona taktırdığım koruyucu ekran, telefonun camında iz kalmasına sebep oldu. Kuru bezle silince geçiyor, hatta şu anda üstünde koruyucu cam olduğu için hiçbir şekilde belli olmuyor ve hissedilmiyor. Belki geçirilebilir bir şey ama uğraşmak istemiyorum. Satarken bunu belirterek satacağım. Aslında aklımda S24 var ama gerek 2. el fiyatları gerek de yurt dışı olanlarının fiyatları yüksek gibi. S23 Ultra bile 22-26 aralığında bulunuyorken, S24 nasıl 23 civarinda anlamış değilim. Üstüne şu an için ekleyebileceğimi sanmıyorum. Son çare S23 alacağım gibi. Halihazırda One UI'dan çok memnunum. Belki bir süre daha bekleyip S24, daha fazla süre geçerse S25 serisini bekleyebilirim.

Samsung'un ürettiği eski Note serisi modeller bile bu kadar sivri köşelere sahip değil. S Pen'de hiçbir işime yaramıyor, çok nadiren kullanıyorum. Bakalım, bir süre daha S24 bulmaya çalışacağım. Koca Ankara'da mutlaka vardır diye düşünüyorum. Alternatif olarak sarı site haricinde nerelere bakabilirim?

Her şeyden öte S25 bekleseniz en iyisi olur idare edebilecekseniz. Ankara gibi ilde S24 bulursunuz hocam alternatif telefoncularda. Çevrenizde sordurun derim bir yerdeki telefoncudan alıp memnun kalan arkadaşınız vs. varsa şansınızı deneyiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı