S23 ve Galaxy Watch 5 almak mantıklı mı?

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Merhaba forum üyeleri, halihazırda iPhone 6S kullanıyorum ve 5 yıl olacak mayıs ayında. Samsung'un S23 serisi bayağı öneriliyor ve almayı düşünüyorum. Ancak kafama takılan bazı noktalar var;
1- uzun süre sonra IOS'tan Android'e geçiş yaparsam pişmanlık duyar mıyım?
2- Samsung'un sosyal medya performansı iyi değil diyorlar. Fotoğraf yüklerken kalite düşüyormuş.
3- Android telefonların iki yılda performansının düştüğü söyleniyor hep.
Bir de eğer alırsam Galaxy Watch 5'i indirimli almış olacağım. Aşağıya bir ekran görüntüsü bırakıyorum.

Bu şartlara bakınca 27.000 gibi bir fiyata hem telefon hem akıllı saat alınır mı?

Eğer iPhone tercih edecek olursam 27 bine en iyi alınacak telefon nedir?

Ya da seçim sonunu bekleyip ÖTV indiriminden faydalanıp da iPhone telefon mu almalıyım?

Yanıtlarsanız çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.

Eğer tüm vergiyi kaldırıyorlarsa 14 Pro 21 bin lira gibi bir fiyat oluyor. Yanına Apple Watch da alırsınız.

Benim de aklıma o takıldı. ÖTV indirimi geleceği söyleniyor. Seçime de az kaldı. Bilemedim.
Vallahi bilemedim ki ÖTV'siz fiyatı 27 bin 996 TL yazıyor. Sizi de yanlış yönlendirmek istemem ama 14 Pro genel olarak S23'ten daha iyidir sadece telefon alayım diyorsanız ÖTV indirimini bekleyebilirsiniz herhalde yapmamazlık yapmazlar.

Biraz düşüneceğim. Öyle çok sık telefon alan birisi de değilim. Velev ki S23 ve Watch 5'i aldım ve seçim sonu ÖTV indirimi geldi. S23'ü satsam IPhone gibi değerinde satamam, bu bir gerçek. Watch 5'i de IPhone ile kullanamam. Kafam karıştı. Teşekkür ederim yine de.

Ya hocam sen şimdi ona 27 bin lira vereceğine bekle zaten ÖTV indirimi ile S23 fiyatı bayağı geriler o zaman bile S23 almaya kalksan kim bilir ne kadar daha az ödeyeceksin o yüzden bence bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…