S23 ve S23 FE arasındaki fiyat farkına değer mi?

FE olani alayım değil mi dostum.

Sence aradaki fiyat farkına değer mi?

S23 alın geçin hocam işlemci daha iyi başınızı ağrıtmasın sonra ma benim önerdiğim telefona da bakabilirsiniz S23'ten bana göre daha iyi.

Exynox 2200, SD8 gen1'den güçlü bir işlemci. Bence aradaki farka değmez, olmazsa olmaz dereceden fark yok. S23 FE alın.

Hocam ilk öncellikle SD8 gen 1 değil SD8 gen 2 ve SD8 gen 2 daha güçlü bir işlemci.

S23 alın geçin hocam işlemci daha iyi başınızı ağrıtmasın sonra ma benim önerdiğim telefona da bakabilirsiniz S23'ten bana göre daha iyi.

Hocam ilk öncellikle SD8 gen 1 değil SD8 gen 2 ve SD8 gen 2 daha güçlü bir işlemci.

Exynox 2200, 8 gen 1 ile 8 gen 2 arasında bir işlemci olduğunu ima etmek istedim. SD işlemciler exynoxa göre her zaman kendi segmentinde daha iyidir. Gerek verimlilik gerek ısıda.

Bütçeniz varsa değer. S23 FE 128 GB 20K'dan S23 128 GB ise 26K'dan başlıyor. S23 ile hem S22'nin işlemcisindeki (SD GEN1) verimlilik ve ısınma sorunu çözülmüş hem de S23 FE'nin sahip olduğu kötü tasarım (düşük ekran/gövde oranı, ele oturmayacak derecede büyük olması gibi) yerine S22'nin kompakt tasarımından devam edilmiş. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki S23'ün 128 GB'ı ile 256 GB'ı arasında veri depolama teknolojisi olarak da fark var. 128 GB'da UFS 3.1 varken 256 GB'da UFS 4.0 kullanılıyor. Böylece daha hızlı bir veri transferine sahip depolamaya sahip oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı