S23 ve S23 Plus arasında ekran süresi farkı nedir?

Jims

Megapat
Arkadaşlar S23 ile S23 Plus arasında ne kadar saat ekran süresi vardır acaba? Ben Plus modelini almak istiyorum batarya ve ekran için ancak 8 bin TL fark var değer mi?

Son düzenleme:
Değmez BENCE.

Pil çok önemliyse değer ancak S23'ün pili bence yeterli yoğun kullanımda bile.

Hocam ben Twitter çok takılıyorum. 20 30 dakikada CoD oynarım. Pek oyun oynamıyorum. Bu arada sizin ekran süresi çok iyi.

Hocam ben Twitter çok takılıyorum. 20 30 dakikada CoD oynarım. Pek oyun oynamıyorum. Bu arada sizin ekran süresi çok iyi.
Hocam kullanımlarımız benzer. Bende arada COD, Real Racing 3 oynuyorum. İnternet, Discord ve Twitter kullanıyorum. Sürekli hücresel açık, 120Hz, güç tasarrufu kapalı, konum vs. her şey açık şekilde 8 saat SoT aşırı yoğun kullanımda 6 saat ortalama 7 saat veriyor düz S23. Benim ekran görüntüsüne baktınız mı?

Hocam ben Twitter çok takılıyorum. 20-30 dakikada CoD oynarım. Pek oyun oynamıyorum. Bu arada sizin ekran süresi çok iyi.
S23+, daha büyük ekran ve batarya sunuyor. Ayriyeten S23 25W şarj, S23+ ise 45W şarj destekliyor. Başka farkı yok.
S23 bataryası zaten başarılı. Anlatımınıza göre rahat yeter. Büyük ekran seviyorsanız S23+ bakın aksi takdirde bence S23 almak çok daha mantıklı.
Ama 256 GB alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…