S23 veya benzeri telefon önerisi

wewe12212

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an hem Galaxy A21s'im hem de Galaxy A51'im var. Bunların ikisini EasyCep'te satıp S23 almak istiyorum. Yenilenmiş ya da farklı bir öneriniz var mıdır? Daha uygun S23 gibi güçlü bir telefon var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba şu an hem Galaxy A21s'im hem de Galaxy A51'im var. Bunların ikisini EasyCep'te satıp S23 almak istiyorum. Yenilenmiş ya da farklı bir öneriniz var mıdır? Daha uygun S23 gibi güçlü bir telefon var mıdır?
Poco F6 SD 8 Gen 3 var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Poco F6 SD 8 Gen 3 var.
8 gen 3 değil o içerisindeki, s23'ün işlemcisi 8 gen 2'nin biraz altında bir işlemci o.

Hocam elindeki telefonları satabildiğin en iyi fiyata satıp sıfır s23 almanı tavsiye ederim. Ben arefe günü 256 GB s23 aldım çok şahane cihaz. İPhone 13 ve 14 ile de test ettim, kamera vs daha iyi sonuç veriyor. Fiyat performans olarak alabileceğin en iyi cihaz

8 gen 3 değil o içerisindeki, s23'ün işlemcisi 8 gen 2'nin biraz altında bir işlemci o.

Hocam elindeki telefonları satabildiğin en iyi fiyata satıp sıfır s23 almanı tavsiye ederim. Ben arefe günü 256 GB s23 aldım çok şahane cihaz. İPhone 13 ve 14 ile de test ettim, kamera vs daha iyi sonuç veriyor. Fiyat performans olarak alabileceğin en iyi cihaz
8s gen 3 müş çok iyi kelime oyunu yapıyorlar.

Arkadaşlar S23 beni asiyor S22 nasıl olur iyi midir S22 Exynos versiyonunu alacagim 8 gen 1'den daha mi kotudur

Merhaba şu an hem Galaxy A21S'im hem de Galaxy A51'im var. Bunların ikisini EasyCep'te satıp S23 almak istiyorum. Yenilenmiş ya da farklı bir öneriniz var mıdır? Daha uygun S23 gibi güçlü bir telefon var mıdır?

S23 fiyat performans olarak rakipsiz. Alternatif olarak Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14, 14 Pro yurt dışı olarak bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı