Aegonide
Hectopat
Daha fazla
O sırada throttleda %52 yiyen S8G3'ün yanındaki %45'lik 2400. Senle başka konuda da uğraşmıştım, o yüzden uğraşmayacağım.
Anlayana...![]()
Tested: The Exynos Galaxy S24 is better than we expected
We tested the Snapdragon 8 Gen 3 and Exynos 2400 versions of the Samsung Galaxy S24 to see which has the better processor.www.androidauthority.com
Sana tam tersi farklı videolar atmıştım. Test sonuçları da attım ama sen anlamıyor hala fanboy gibi exynosu savunuyorsun. Uzun süreli testlerde exynos tabiatı gereği ısınıp fazla enerji çekmeye başlıyor. Bataryayı çabuk sömürüyor. Uzun süren genshin impact ve pubg gibi oyunlarda Throotle olup fps drop yemeye başlıyor. Uzun süren vlog tarzı video çekimlerinde yine ısınıp kamera kapanıyor yada telefon donuyor. Eskiden de böyleydi hala böyle.
Videoları iyi izle. Testlerin başlangıcında exynos iyi performans sergilerken testler uzayınca ısınıp performans kaybediyor.
Son videodaki uzun süreli oyun testinde exynos drop yemeye başlıyor. Kamera testinde yine cortluyor.
Bu gibi onlarca exynosun patladığı test videoları var.
Sana Throotle test sonucunu bile attım ama sen hala fanboyluğa devam ediyorsun. Samsung kaç para veriyor savunman için? Yurt dışı forumlarında yerden yere vuruyor insanlar Exynos 2400l S24 ü.