S23 vs iPhone 12 vs Realme GT

ProxesTR

Decapat
Daha fazla  
27.500 bütçem var sizce bu 3 telefondan hangisini alsam daha iyi olur? Şu an kullandığım telefon Apple 6s. Günlük kullanım, fotoğraf, video, sosyal medya, müzik dinlemek, ara sıra oyun, ekranı akıcı olmak zorunda ve maç izlemek için hangisi alınmalı? Aynı zamanda Bluetooth özellikleri de önemli. Apple ekosistemi kullanmıyorum. 3 telefon da birbirinden güzel. Realme GT'de Bluetooth özelliklerinde AAC, LDAC, APTX, APTX HD gibi özellikler var. Diğerlerinde bu özellikler yok. Belki S23'te olabilir. IPhone'da AAC var. Realme GT ekranı süper AMOLED ve 6.43 inc. Fiyatınıda beğendim. iPhone 12 almak isterdim lakin 60 Hz ekranı var ve üstelik 4.yılına girecek. Her ne kadar Apple'nin arayüzü, video çekme, fotoğraf çekme, işlemci performansı iyi olsa da bu fiyata iPhone 12 alınmaz fikrimce. Yazarsanız sevinirim.

S23-Snapdragon 8 Gen 2 = 27.000 TL civarında
Realme GT-Snapdragon 888 = 16.500 TL
iPhone 12-A14 bionic=25.500 TL

17 Ocakta Samsung S24 serisi tanıtılacak diye biliyorum, ve bazı kaynaklarda S23 ile aynı fiyat bandında olacak diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. Acil ihtiyacınız yok ise belki beklenebilir, şahsen tanıtımdan sonra bir şans vermeyi düşünüyorum.

Bu arada S23'te de LDAC, aptX var ancak aptX'in guncel versiyonlarinin olmamasi biraz garip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…