S23 vs iPhone 13

Bütçe
25.000-30.000
1 şubatta S23 çıkacak ben 25 bin civarı bekliyorum fiyatını. Sizce biraz daha zorlayıp iPhone 13 mü alsam yoksa S23 mü? Başka önerilere de açığım.

S23 çıkmadı. Tanıtılsın net bir yorum yaparız. iPhone 13 batarya ve performans konusunda başarılı bir cihaz. S23 ne kadar iyi olursa olsun söz konusu uzun ömürlülükse apple>android amiral gemisi cihazlar.

Uzun ömürlü olması ve batarya en önemli şeyler benim için.

Android mi seviyorsunuz iOS mu? Fark etmez diyorsanız S23 alın o zaman şahsen ben iOS sevdiğim için 13 alırdım.

Uzun ömürlü olması ve batarya en önemli şeyler benim için.
İkisi de iPhone 13 de fazlasıyla var. Hatta belki bütçe iPhone 14'e de yeter.

Android mi seviyorsunuz iOS mu? Fark etmez diyorsanız S23 alın o zaman şahsen ben iOS sevdiğim için 13 alırdım.
İkisi de iPhone 13 de fazlasıyla var. Hatta belki bütçe iPhone 14'e de yeter.
Eğer iPhone alırsam 256 GB alırım o yüzden 14'e bütçe yetmez. Hocam birde geçen ay kardeşime 13 aldım ama ekran sarı bildiğin TrueTone'u kapattım ama yine de hafif sarı bu tüm cihazlarda mı böyle?

Eğer iPhone alırsam 256 GB alırım o yüzden 14'e bütçe yetmez. Hocam birde geçen ay kardeşime 13 aldım ama ekran sarı bildiğin TrueTone'u kapattım ama yine de hafif sarı bu tüm cihazlarda mı böyle?
Bazı panellerde o sorun oluyor diye biliyorum TrueTone ve Night Shift kapalı iken eğer öyleyse garantiye sormak en doğru çözüm.

S23 serisi iPhone 14'ün rakibi ve iPhone 14'ten daha iyi bir seri bu yüzden rahatlıkla iPhone 13 yerine tercih edilir.

Eğer iPhone alırsam 256 GB alırım o yüzden 14'e bütçe yetmez. Hocam bir de geçen ay kardeşime 13 aldım ama ekran sarı bildiğin Truetone'u kapattım ama yine de hafif sarı bu tüm cihazlarda mı böyle?

Bunun için iki tane çözüm buldum. 13 olmadığı için ne kadar işe yarar bilmiyorum. Birincisi true tone ve night Shift kapalı olmalı. İkincisi Ayarlar/Erişebilirlik/Ekran ve metin puntosu/ renk filtrelerine girip en aşağıda renk tonunu seçip yoğunluğu tamamen kısıp renk özünü ortaya almak lazım. Kamera içinde daha hızlı çekime öncelik ver ayarı kapalı olmalı.

Hocam o çözümleri bende denedim yoğunluk kısmından ayar yapıncada hafif mavi oldu gibi çok sıkıntı değil ama merak ettim hepsinde mi böyle diye.

Hocam o çözümleri bende denedim yoğunluk kısmından ayar yapınca da hafif mavi oldu gibi çok sıkıntı değil ama merak ettim hepsinde mi böyle diye.

Benim mağazada gördüğüm iPhone 13'lerde hem ekran hem de kamera sarıydı. Belkide arkadaşın dediği gibi bütün 13'lerde böyle bir şey yok. Bende bu sarı renk saçmalığı yüzünden 13 Pro yerine 12 Pro aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…