S23 vs iPhone 13

Bütçe
25.000-30.000
60Hz tazeleme hızına sahip ve 2021 model bir telefona 27.500 TL vermek, A15 işlemcisinde Pro modeline göre 1 grafik çekirdeği eksik aynı zamanda

iPhone 13 işlemcisi her koşulda çok güçlü ve A15 bionic gerçekten çok iyi işler çıkartıyor, iş keyif ve kısmına geldiği zaman sanırım Galaxy S23 benim için çok daha önde bir cihaz olabilir.

Galaxy S23 modelini iPhone 13 ile kıyaslamak yanlış olur, denk değiller ve S23 çok yeni bir telefon.

Galaxy s = iPhone.
Galaxy s+ iPhone Pro.
Galaxy Ultra = iPhone Pro Max.

Yukarıdaki tablo ile gidersek daha mantıklı sonuçlar alırız, konunun başlığındaki her iki cihaz çok güzel ve karar vermesi zor. Tercihinizi etkileyen faktörlere sizin karar vermeniz daha uygun olur.

Hangisi daha uzun batarya ömrüne sahip, hangisi daha iyi kamera ile geliyor ve ekranı nasıl tarzıda sorulara kendiniz yanıt bulduğunuz zaman çıkan sonuç istediğiniz telefon oluyor.

Galaxy S23 tahminlerime göre iPhone 13 modelinden daha uygun olacaktır, sadece bir varsayım.

iPhone 12 ve 13 tasarımı yeni sayılır ama yıllardır ona maruz kalmış gibiyim ve yeni bir şeyler denemek için bile bu değişikliği yapardım ve Galaxy S23 modeline yönelirdim.

60Hz olması dünyanın sonu mu? iPhone kullanmadığın o kadar belli oluyor ki. S22'yi 60Hz ekran hızına al kullan. Bir de iPhone 13'ü kullan. Sonra yorum yap. S23 özellikle işlemci konusunda çok iyi olacak. Ne kadar iyi olursa olsun ömrü iPhone kadar uzun olmayacak.

Tamam, Galaxy S22'yi 60Hz olarak kullanırım

S22 = isinan islemci, yetmeyen batarya performansi. Tek artisi Hz baska da hic bir artisi yok. S22, Samsung'un en kotu cihazlarindan birisidir yogun kullanimda iki kere sarj istiyor telefon. S23 biraz daha iyi pil ve daha verimli islemci ile gelse de muazzam farkli olacagini dusunmuyorum pil tarafinda. Fiyati sebebiyle (ki onun sebebi de Apple degil) Apple'dan nefret eden arkadaslar begenmedim basabilir ama pazar paylari her seyi acikliyor. Hicbir tuketici kotu mal satin almaz. Dunya genelinde amiral seviyesinde iPhone bu kadar satiyorsa bir nedeni var demekki.

Ben bunu bir turlu anlatamiyorum mesela pek cok kisiye. Bende iPhone 11 ve iPad Pro var. iPad'de Pro Motion teknolojisi mevcut. Telefondan tablete gectigim zaman elmayla armut gibi bir fark olmuyor. Bunu bir de iPhone 11 icin diyorum. 13 vs. daha akicidir yani.

60Hz her zaman 60Hz. Bizzat İPhone ve Samsung cihazlar ile deneyimledim.

Bu dediğiniz, İPhone 11'i "İphone'un HD'si ile Samsung'un FHD'si aynı." diyenlerin ergümanı gibi. Saçma. Yanlış.

60Hz her zaman 60Hz. Bizzat iPhone ve Samsung cihazlar ile deneyimledim.

Bu dediğiniz, iPhone 11'i "iPhone'un HD'si ile Samsung'un FHD'si aynı." diyenlerin ergümanı gibi. Saçma. Yanlış.

Eline S20 ya da S21'i vereyim. Ekran hızını 60Hz yapayım. Kullan bakalım kullanabiliyor musun? 5dk tahammül edemezsin. S20 kullandım. 120Hz da yağ gibi akan cihaz 60Hz da giriş seviyesi Android cihaz gibi kasıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…