S23 vs S23 Plus vs S24 vs S24 Plus

Furkan Tirrun

Hectopat
Merhaba. Şu anda S23 Plus ve S24 aynı fiyatta ve kararsız kalıyorum açıkçası. S24 düz almak güncellik açısından daha iyi olur ama S23 Plus da çok güzel cihaz. Benim için önemli olan şeyler ekran ve kamera, oyun oynamıyorum hiç. Bu durumda siz bana hangi cihazı önerirsiniz?
Eğer S24 Plus ciddi fark yaratır derseniz ve sebeplerini de açıklarsanız onu da zorlayabilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

S24 FE de düşünebilirsiniz. Onun dışında S24+ fazla gerekli değil gibi en büyük fark batarya ekran QHD ekran.

Amiral gemisi modeller varken neden FE modeli alınsın hocam? S24 FE'yi de sadece öğrenci indirimiyle öneriyorum. S23 ile aynı fiyattayken kesinlikle S23 alınmalı.

Nedense S24 FE modeli S24 ile neredeyse aynı gibi geliyor sadece az işlemcisi yavaşlatılmış versiyonu. Ekran süresi daha iyi olabilir ve 6K fiyat farkı var. S24 FE önermekten kastım buydu. S23 güzel telefon doğrudur güncelleme konusunu öne alarak S24 FE önerdim. İyi sosyaller.

8aydır S23 kullanıyorum hocam 3ayda S24 deneyimledim ben bir fark göremedim kamera olsun ekran süresi olsun neredeyse bire birler tabii ki de kağıt üzerinde farkları var ama hissetmiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…