S23 vs S24 FE vs iPhone 13

TRmurat

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba sizce hangisi daha mantıklıdır benim için oyun performans ı orada yüzeyde olsa yeter abartıya gerek yok. Kamera olarak da günlük kullanış olarak idare etse yeter en önemli olan konu yaklaşık 5 yıl falan götürmesi lazım bir de ileride performansı düşmemesi lazım sizce hangisi daha mantıklı olur başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
(S23 256 gb_s24FE 256 gb_iphone13 128 GB)

Arkadaşlar merhaba sizce hangisi daha mantıklıdır benim için oyun performans ı orada yüzeyde olsa yeter abartıya gerek yok. Kamera olarak da günlük kullanış olarak idare etse yeter en önemli olan konu yaklaşık 5 yıl falan götürmesi lazım bir de ileride performansı düşmemesi lazım sizce hangisi daha mantıklı olur başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
IPhone 13ü cikar once listenden. Diger ikisi arasindan ikisinin de farkli avantajları var. S24FE daha uzun sure guncelleme alacak, bataryasi daha buyuk, islemcisi daha güçlü. S23 ise kamera ve ekran olarak önde. Bence S24FE daha mantıklı.

iPhone'un bu listede yeri yok. S23 5 yıl, S24Fe 7 yıl güncelleme alacak. Teknik özellik açısından S23 bi' tık daha önde, batarya hariç.
S24 6.7 inç, bana göre büyük. S23 6.1 ile çok uygun geliyor.

Ben 2 yıl için S24 tercih etmek yerine S23 tercih ederdim. 7 yıl bir telefonu kullanacağımı zaten hiç düşünmüyorum çünkü...

iPhone 13ü cikar once listenden. Diger ikisi arasindan ikisinin de farkli avantajları var. S24FE daha uzun sure guncelleme alacak, bataryasi daha buyuk, islemcisi daha güçlü. S23 ise kamera ve ekran olarak önde. Bence S24FE daha mantıklı.

Ayrıca S24 serisinin güncelleme desteği çok iyi alınması mantıklı olunur S24 fenin.

5 sene icin s24fe mantikli secenektir hocam.

Ben olsam iOS sevdiğim için 13 alırım ama böyle bir takıntınız yoksa S23 alın her konuda daha iyi bir cihaz ve S24 FE at çavuşu gibi telefon 6.7 inç boyutu ile sizi cebinizde bile çok rahatsız eder. Bir de S24 FE 7 yıl güncelleme garantisine sahip ama kimsenin bir cihazı 7 yıl kullanacağını düşünmediğim için pek de önemli bir artı yan olduğunu söyleyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı