S23 vs S24 FE

Arkadaşlar yeni telefon alacağım, başlıkta belirttiğim gibi 2 telefon arasında kaldım. Oyun için de tavsiyeniz hangisi olur? Oynayacağım oyun da maksimum PUBG Mobile bu arada. Yardımcı olabilir misiniz?

Telefonda fazla oyun oynayan biri değilim biraz da günlük hayat için Samsung istiyorum o açıdan da görüşünüz önemli.

Ezbere konuşuyorsun S24 seriside neredeyse aynı işlemciyi kullanıyor 2400e çok az kırpılmış sürümü minimum 5 sene sorunsuz oyun oynar.

Kanka fazla oyun oynayan biri de değilim bu arada Samsung'u sevdiğim için istiyorum 5 yıldan fazla da gider kendi görüşüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka fazla oyun oynayan biri de değilim bu arada Samsung'u sevdiğim için istiyorum 5 yıldan fazla da gider kendi görüşüm.

5 yıl sonra burada sizi bekliyor olacağım.

S23 şu an absürt fiyatlarda satılıyor. Büyük ekran istersen S24 FE küçük istersen düz S24 bakabilirsin.

O zaman Samsung alabilirsin ancak 2-3 yıl sonra oyun oynarken sıkıntı yaşarsın.

8 gen 3 gücünde 2400e kullanıyor. Orta segment cihaz değil amiral gemisi neden 2-3 yıl sonra oyun olarak üzsün?

8 gen 3 gücünde 2400e kullanıyor. Orta segment cihaz değil amiral gemisi neden 2-3 yıl sonra oyun olarak üzsün?

Sadece işlemci olarak söylemedim onu tüm donanımlarından bahsettim.

Performans ve güncelleme desteği yanı sıra batarya artısı var S24 FE'nin. S23 ise destek kameralar, premium hissiyat, çerçeveler ve biraz da ekran olarak üstün. Önerim S24 FE olur çünkü şu an S23'ün fiyatı çok saçma.

O zaman Samsung alabilirsin ancak 2-3 yıl sonra oyun oynarken sıkıntı yaşarsın.

S23 veya S24 FE 2 3 yıl sonra oyun olarak üzecek mi? Komik.

S24 FE alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…