S23 vs S24 FE

S23 veya S24 FE 2 3 yıl sonra oyun olarak üzecek mi? Komik.

Evet telefonun yavaşlamasını ve 2-3 yıl sonra çıkacak mobil oyunların sistem gereksinimlerini göz önünde bulundurarak söyledim, keşke sen de göz önünde bulundurarak karşı argüman sunmuş olsaydın.

S21 veya S22 kronik sorunlarını es geçsek şu anda oyunların kaç tanesinde zorlanır? U dönüşü yapabilmek için neymiş 2 3 sene sonra çıkacak mobil oyumları göz önünde bulundurmuş falan gibi saçma bir argüman sunuyorsun bir başka yerdede sadece işlemci değil diğer donanımlar için konuştum demişsin fikrin biraz hızlı mı değişiyor? PC ya da konsol sektörü mü sanıyorsun sen mobili, Snapdragon 7 gen 3 ile bile hâla neredeyse tüm oyunları konforlu oynayabiliyorsun. Mobil sektör en yavaş gelişen hatta geriye giden bir oyun kanadı. 2 sene sınra değil 5 sene sonra bile bal gibi oyun açar S24 FE. S24 FE'ye 2 sene sonra oyunlarda zorlanır demek S24U'ya 2 sene sonra oyunlarda zorlanır demek gibi bir şey. Dediğin argümana göre amiral gemilerinin oyun oynatabileceği ömür 3 sene.
Hem başka bir açıdan bakarsak S24 FE'ye 2 sene sonra zorlanır diyerek 2 sene ömür biçmişsin. S23 zaten 2 senelik bir cihaz o zaman sana soralım, kaç tane S23 kullanıcısı oyunlarda donanım kaynaklı sıkıntı yaşıyor? Veya bana söyler misin 2024 boyunca kaç tane S23-S24 Fe'yi zorlayacak düzgün oyun çıktı?

S24 FE öneririm. Sırf insanlar Exynos işlemcili olduğundan korkuyor. Exynos 2400e işlemcisi gayet yeterli. 8 Gen 2 ve 8 Gen 3 arasında bir güce sahip. Verimlilik olarak gayet güzel. Bir süre deneyimleme şansım oldu, şarjı çok gitmiyor ve ısınması el yakacak cinsten değil.

S9+ bile günümüzde performans olarak A1* ve Redmi Note serisini tokatlayabiliyor. Şuan PUBG Mobile gibi, Genshin İmpact gibi zorlayacak oyunlarda tatmin edecek şekilde oynatabiliyor. S24 FE ve S23 en az 5 sene rahat oyun oynatabilir. Fakat devir değişiyor. Konsol oyunları falan mobile gelirse, ona birşey diyemem. Düzgün bir optimizasyonla oynatabilir fakat öyle bir optimizasyon olacağını sanmam.

Her iki telefon da çok rahat uzun seneler oynatır. S23 daha premium ve üst seviye bir cihaz olduğu için önerdim. FE serileri ekran gövde oranını iyileştirmedikleri sürece önermiyorum çok kaba duruyorlar.

2 sene öncesinin 2 sene sonrasıyla günümüzün 2 sene sonrasını aynı olduğunu düşünüyorsan bu kadar paragraf yazmana gerek yoktu, konu bitmiştir.

fikrin biraz hızlı mı değişiyor?

Bataryası da iç açıcı değil.

2 sene öncesinin 2 sene sonrasıyla günümüzün 2 sene sonrasını aynı olduğunu düşünüyorsan bu kadar paragraf yazmana gerek yoktu, konu bitmiştir.

Hahaha cevap yazacak argüman bulamadım demiyorda. 2 senede oyun sektöründe ne gelişti acaba. Sen benim önceki mesajdaki sorularımı cevapla ya da tamam de kabul et hatanı bitir konuyu. 2 3 taneden fazla argüman var burada verdiğin cevaba bak. Tek argümanın beğenmedim tuşu olmuş. Bilmeden konuşup karşı argüman boyunu aşınca bir anda konuyu kapatmak doğru mu sence? Konu bitmiştir mesajında iyi güldüm. O mesajin içerdiği argümansız sıkışmışlık güzeldi.

Bataryası da iç açıcı değil.

Oyun performansı ile bataryanın ne alakası var. Hadi diyelim sen oyunu değil de direkt genel bataryayı kastettin, şu anda batarya %10 gidiyorda 2 sene sonra %40mı gidecek. Batarya sağlığı deme bana değişim yapabiliyorsun.
Hadi diyelim S23'ün verimlilik ile aldığın 4500MAH cihazlara benzer bataryası olduğunu bilmiyorsun,
S24 FE bataryası iç açıcı değil mi? Ne istiyorsun tank falan mı lazım sana 10bin mAh.

Gelecekte oyunlar daha fazla şarj yiyecek.

Tamam.

Gelecekte oyunlar daha fazla şarj yiyecek.

Tamam.

Şu cevaplarından bile ne kadar bilgisiz olduğun anlaşılıyor. Tamam hadi herkes az çok neyin ne olduğunu anlamıştır diyerek seni rahat bırakıyorum. Çünkü şu cevapları yazan biriyle tartışmak adil değil bir kere. Argümanını savunamıyorsun sorduğum sorulara cevap bile veremiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…