S23 vs S24 FE

S24FE kullanıyorum şu anda çok memnunum S23ü kamera boyut batarya farkları var yani fiyat farkına değer. S24FE yapıştır gitsin derim. Bir de yapay zeka desteği nimet gerçekten demeden geçemeyeceğim.

Cevaplarınız için teşekkürler bende öyle düşünüyordum sadece netleştirmek istedim
S24FE kullanıyorum şu anda çok memnunum S23ü kamera boyut batarya farkları var yani fiyat farkına değer. S24FE yapıştır gitsin derim. Bir de yapay zeka desteği nimet gerçekten demeden geçemeyeceğim.
Hocam sizce kamerası işlemcisi nasıl çok fazla oyun oynayan biri değilim daha çok sosyal medya vs

Cevaplarınız için teşekkürler bende öyle düşünüyordum sadece netleştirmek istedim.

Hocam sizce kamerası işlemcisi nasıl çok fazla oyun oynayan biri değilim daha çok sosyal medya vs.

Bende çok fazla oyun oynamıyorum kamerası gerçekten mükemmel yapay zeka desteği falan oyunlarda PUBG oynamıştım ilk aldığımda denemek için kasma donma yok ama ısınma çok olmuştu kılıfta yoktu ilk aldığımda elim bildiğin yanıyordu ama normal kullanımda yıllarca sorunsuz götürür. Bir de aşırı akıcı bir telefon çok memnun kalırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı