S23 vs S24 vs iPhone 13

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Samsung S23 , S24 veya İphone 13 seçenekleri arasında hangisi tercih etmeliyim?

Samsung bir süre sonra takılma/donma sorunu olur mu diye çekincem var açıkcası.

Hangisini kullandin?
Bir süredir kullanmadım hocam Samsung, Huwaei kullandım şu an Xiaomi kullanıyorum telefonu çok kullanmama rağmen 2 sene sonra yavaşlama, kapanma sorunları yaşadım ikisinde de o yüzden IOS'a mı geçsem düşüncesi var.

Samsung bir süre sonra takılma/donma sorunu olur mu diye çekincem var açıkcası.
Samsung yıllar önce kasma ve takılmalar ile ünlüydü. Şimdi o problemler kalmadı.

5000 TL lik redmi kullandığında normal.
8 katı fiyatta iPhone olursa sorun olmaz tabiki.

S24 en iyisi. Ama öncelerde hep iPhone kullandıysan işletim sistemi konusunda bayağı bir çekersin.

Samsung yıllar önce kasma ve takılmalar ile ünlüydü. Şimdi o problemler kalmadı.

5000 TL lik redmi kullandığında normal.
8 katı fiyatta iPhone olursa sorun olmaz tabiki.
Doğrudur hocam o yüzden şimdi ana seriden bir Samsung cihazı ya da Apple almak istiyorum uzun süreli kullanayım diye bu 2 cihaz arasında kaldım.Bazı kesimler Apple'ın sadece toplum yönelimi olduğu için abartıldığını söylüyor, diğer kesim Samsung'un işlemci konusunda sıkıntıları olduğunu söylüyorlar. Bu 2 cihaz arasında kaldım bende.

S24 en iyisi. Ama öncelerde hep iPhone kullandıysan işletim sistemi konusunda bayağı bir çekersin.
Daha önce IOS kullanmadım, android kullandım ve kullandıklarım dediğim gibi oyun falan oynamama rağmen 2 senede ömürlerini tükettiler.

Apple'nin popüler kültür olduğu doğru ama kalitesi ayrıdır bana göre. Dediğiniz gibi Android telefonum 2 yılda ömrünü tüketti. Şu an 13deyim çok memnun olduğumu söylemem lazım. Ve halihazırda insanların hala iPhone 7 falan kullandığını düşünürsek uzun ömürlü telefon üretiyorlar. Ama S24 mü iPhone 13 mü daha kaliteli s24. fakat ne kadar uzun gider bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…