S23 vs S24 vs S24+

Bütçe
30.000-40.000

oktay18

Picopat
Gündelik kullanım için, sosyal medya, video, müzik ve ALES-KPSS programları için hangisini önerirsiniz? Elimde 6 yıllık Huawei Mate 10 Lite var ondan geçiş yapacağım, önüme ne koysanız güzel geliyor çok kararsız kaldım. Bütçe 30-40k arası.

Başlıkta belirtmeyi unutmuşum S23+ 'da var. Bu 4 ü arasında kaldım.

Gündelik kullanım için, sosyal medya, video, müzik ve ALES-KPSS programları için hangisini önerirsiniz? Elimde 6 yıllık Huawei Mate 10 Lite var ondan geçiş yapacağım, önüme ne koysanız güzel geliyor çok kararsız kaldım. Bütçe 30-40k arası.

Büyük telefon istiyorsan pluslara bak. Onun dışında 7 yıl güncelleme desteği veriyor eyvallah ama 23 ile pek bir farkının olmadığını düşünüyorum ben s24 ün o yüzden benim şahsi fikrim S23 alın hocam.

S24+. 2K ekran, daha parlak, daha fazla güncelleme alacak.

S23 kullanan birisi olarak yine S23 alırdım. S24'de arge yok, 2K ekran da telefon için fazla. 2K ekranın olmasının şarja yansıyacağı etki de var. Yemek yerken izlediğim telefonda 1080P yetiyor. Para tasarrufu için S23 önerirdim. Eğer nakit alabilirseniz S23 Ultra ikinci elde bulursunuz bu paralara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı