S23 vs S24 vs S24FE

MehmetOfficiall

Centipat
Katılım
20 Nisan 2023
Mesajlar
82
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aralarında fazlasıyla fiyat farkı olduğunun farkındayım ama Samsung'un kendi sitesinde öğrenci indirimi varmış. Belki o şekilde alabilirim diyorum ama o indirim açıktan okuyan lise öğrencilerine oluyor mu ya da açıktan okuyan üniversite?

Asıl meseleye gelelim. S24 FE yi aylardım bekliyordum bugün tekrar baktım inceleme okudum izledim. Ama ilk izlenim olarak sanki amiral gemisi bir telefon değil de ortan segment bir telefon gibi geldi. Çerçevesi kalın gözüme battı ağır vs. pek mutlu etmedi. O yüzden S23 ve indirimle belki S24 128 diyorum. Telefonlardan pek anlamıyorum. Şimdilik o yüzden bilen birinin önerileri benim için önemli. Ya da indirimi S23'te kullanıp daha da ucuza alacağım.
 
S24 kağıt üzerinde en doğru seçim,
ancak kullandığı işlemci dolayısıyla ben burada S23 tercih ederdim.
 

Hocam önceliğin nedir kamera, performans, batarya vesaire gibi? Bir de ne kadar kullanacaksın?

S24 kağıt üzerinde en doğru seçim,
Ancak kullandığı işlemci dolayısıyla ben burada S23 tercih ederdim.

Neden? Exynos 2400 verimlilik dışında gen 2'den daha iyi. Termal olarak gayet iyi. Verimlilikte kötü değil sadece Snapdragon kadar iyi değil. Bizzat iki işlemcili Samsung cihazları da kullanmış biri olarak söylüyorum(S23+ hariç)
 
Bende S23 ve S24 arasında kaldım. Hatta kendi konumda var. S24 Exynos içi iyi şeyler okumadım. Ondan kararsız kaldım.

Bahsettiğin indirim konusunu merak ettim. Aöf öğrencisiyim, yararlanabilir miyim?
 

Öğrenci indirimi dümen bu arada. Samsung'un sitesinde S23 40k, HB'de 30k. 23 ile 24 arasında değer bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Bende S23 ve S24 arasında kaldım. Hatta kendi konumda var. S24 Exynos içi iyi şeyler okumadım. Ondan kararsız kaldım.

Bahsettiğin indirim konusunu merak ettim. AÖF öğrencisiyim, yararlanabilir miyim?

Maalesef, faydalanamazsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Exynos 2400'un modemleri harici kötü konuşan görmedim birkaç forumda modemlerinden şikayet ediliyordu o kadar o da her telefonda olur mu bilemem.
Uzun süre telefonu değişmeden kullanacaksanız S23 veya S24 almanızı öneririm tercihen S24 zaten Samsung'un sitesinden alacakmışsiniz modem sikintisi olursa Apple gibi bir iade politikası vardır diye dusunuyorum.
 
Hocam Hepsiburada world kart var.


Hepsiburada premium world kart varmış 9 taksit yapıyormuş peşin fiyatına oradan alayım diyorum bir bilgin var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Önceliğim aslında uzum ömürlülük 3 4 yıldan fazla kullanacağımı tahmin ediyorum ve kullanırken artık yavaşladı ya da veriminin düşmesi gibi sorun yaşamak istemem. Genel kullanım için kullanacağım. Arada oyun oynarım fotoğraf çekerim tam bir odak noktam yok.


Hepsiburada'nin iade politikasını bilmiyorum müşteri hizmetleri ile konuşmanız gerek.


Teşekkür ederim.


Kronik bir sorunu var mı S22 gibi işmeci ile veya diğer bileşenlerle alakalı bir de internet vericisi en iyi hangisidir babamda S23 var bende A21s ve benim telefonum çok daha iyi internet paylaşımı yapıyor nedense.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…