S23 vs S24 vs S24FE

FE serisi zaten amiral gemisi değil, olma ihtimalide yok bu gidişle zaten. Samsung'un kendi sitesinden alma, çok pahalıya satıyorlar. Bataryayı sıkıntı etmeyeceksen S23 öneririm.

FE tam bir amiral gemisi değil ama orta segmentlerden çok daha iyi performans gösteriyor daha çok özellik barındırıyor.
Nereye konumlandırsak bilemedim.

Exynos 990 felaketti moongose çekirdeği.
Exynos 2100 eh işte ama üretim bandı çok iyi değildi keza Snapdragon 888 için de aynı şey birbirlerine çok yakınlar ikisi de Samsung üretimi.
Exynos 2200 bu da çok iyi değildi Snapdragon 8 gen 1 de iyi değildi ikisi de Samsung üretimi.
Exynos 2200 second generation ilk nesile göre iyileşme vardı.
Exynos 2400 şu anlık hatasız ilerliyor Snapdragon 8 gen 3 performansı olmasa da Snapdragon 8 gen 2'den iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'un 3nm uretiminde sorunlar yasadigi soyleniyor. Yani Exynos yuzunden degil Samsung'un verimsiz uretim teknolojisi yuzunden. Katlanabilir telefonlarda kullanilacagi soyleniyordu Exynos 2500'un. Son anda S25 serisinde Exynos da kullanilabilir bunlar cihazin cikmasina cok kisa sure kala belli olur.

3 sene sonra bitecek. Android güncellemesinden bahsediyorum. Rootlama işi içinde çok spesifik bir durum. O işe hiç girmeye gerek yok. 8 GB LPDDR5X bir cihazında en az 5 sene çalışması normal bir durum olur.

Normal S25 tahmini kaç TL'den çıkar ön satışa?

Dedigim gibi son anda Exynos kullanilabilir. Exynos 2500'a ait Xclipse 950 testte gorulmus. Ama islemcinin maksimum saat hizi 2.60 GHz. Yani islemci daha tam hazir degil gibi duruyor. 2.60 GHz gibi dusuk bir saat hiziyla gelmez.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241017_080434_X.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 29
Dedigim gibi son anda Exynos kullanilabilir. Exynos 2500'a ait Xclipse 950 testte gorulmus. Ama islemcinin maksimum saat hizi 2.60 GHz. Yani islemci daha tam hazir degil gibi duruyor. 2.60 GHz gibi dusuk bir saat hiziyla gelmez.

Muhtemelen S25 serisi için hazırlanamayacak ama bence medaitek yerine Exynos 2500 ile çok daha iyi olur.

39'a S24+ varken 36'ya S24 256 asla alınmamalı. S24 alacaksa 128'liğini alsın ki fiyat farkının bir anlamı olsun hatta 24 FE alsın. Diğer türlü 24+ tek geçilmeli.
Kullanılmayacak değil, kullanılmama ihtimali var. O da üretim bandından yeterli verimi alamamalarından dolayı. Grevler onlar bunlar derken üretim bantları üstünde istedikleri kadar ilerleyemediler. İstedikleri gibi/karlı olmayacak bir işlemci olacaksa da kullanmazlar onu.

S24feninde ekran gövde oranı çok düşük çerçeveler çok kalın geldi, itici duruyor bence.

Ama o yüzden de görece F/P olmasını göz ardı edebilir miyim bilmiyorum.

Düzenleme yapıyorum ekran gövde oranı S23FE'den neredeyse %5 daha fazla. %82.98'e %87.79.
Ben S23FE'ninkini okumuşum S24FE'ye bakarken. Kuzenimde S23FE var ona da bir sorayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…