S23 vs S24

128 GB olarak S23 26 bin, S24 33 bine denk geliyor. Şu an S21FE (1. nesil)den geçiş yapacağım. Aradaki fiyat farkına değer bir şey göremedim ben hatta S24 de Exynos işlemci olması ülkemizde iyice soğuttu beni. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

O kadar çok fiyat farkı varsa s23 al, yada s23 ultra (yurtdışı) alabilirsin.

O kadar çok fiyat farkı varsa S23 al, ya da S23 Ultra (yurt dışı) alabilirsin.

Yeni olan her zaman daha iyidir ama neredeyse %25'lik fark var değer mi bilemedim. Yurt dışı telefon kaydı 32 bin falan oldu diyorlardı ama sadece IPhone'lar için mi o? Zaten yurt dışına çıkmayı planlıyorum eylül'de IMEI atsam yetiyor mu Android'lerde, bilginiz var mı?

Telefonculara gidip bu telefona IMEI atılıyormu diye sorma lısın, IMEI attırma fiyatı 100-400 arası değişiyor.

Yurt dışından telefon getirip 32 k kayıt ücreti ödedikten sonra yurt içi telefon fiyatlarına geliyor üstelik garantisi de yok ama çok temiz 2.el telefon alınabilir zira insanlar çok çabuk sıkılıyorlar hemen satmaya kalkan pek çok insan var.

S23 serisine IMEI attırma geldi mi?

Bence S21 de kal herhangi bir sorunu yoksa.

Aslında kardeşimin telefon ihtiyacı var benim S21FE'i ona verip kendime yeni alacağım ondan geçiyorum. Ama eksik olarak kamerası gün ışığında iyi olsa da az ışıkta yetersiz ve bataryası günü zor kurtarıyor bunlar da tekrar aynısını almak istememe sebebim açıkçası daha premium bir cihaz bakıyorum fiyatı çok uçmayan.

Telefon sıkıntılı ise S23 ve S24 de alınabilir ama IMEI işlerine girmeni tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…