S23 vs S24FE

Bütçe
30000

halloweise

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Eskişehir
Selamlar,

Elimdeki telefonun kullanılamaz hale gelmesi sebebiyle yarın telefon alacağım. İndirim; yeni model veya bu iki model dışında farklı bir modelle ilgilenmiyorum. Bu iki cihazdan birini almayı planlıyorum.

Telefonu işlemci vs. ağırlıkta kullanmıyorum, ön/arka kamera kalitesi birinci önceliğim.

Fiyat ve özellik olarak aralarında çok bir fark ben göremedim, kamera ağırlıklı kullanım için hangisini önerirsiniz?

Teşekkürler.

FE telefonun karizmasını bozuyor. S23 daha iyi bence.

FE daha büyük bence daha güzel 23 bayağı küçük geliyor bana.
Zamanında S9 kullanmış biri olarak küçük telefonu taşıması vs her şeyi kolay fakat.
Büyük telefon daha iyi bende de S23FE var.

24FE öneririm hocam. 24 ile FE arasında çok fark yok 24 de alabilirsiniz
Öğrenci indirimi vs 24K ya düşüyor 24FE.

FE daha büyük bence daha güzel 23 bayağı küçük geliyor bana.
Zamanında S9 kullanmış biri olarak küçük telefonu taşıması vs her şeyi kolay fakat.
Büyük telefon daha iyi bende de S23FE var.
Hocam ben film dizi oyun gibi işleri tabletimden hallettiğim için telefondan sadece sosyal medya ve alo diyorum o yüzden benim şahsım için telefonun mütevazi olanı çok daha iyi oluyor. Kendim iphone 13 kullanıyorum o da küçük ve boyutundan çok memnunum şahsen.

Yani telefonun ufak zarif ve mütevazi olanı en iyidir diye düşünüyorum.

Hocam 60Hz ben idare edemem şahsen o kadar paraya.
120'yi bırakın 144'ler çıkmaya başladı.

Hocama katılıyorum FE modellerinde ekran kasa oranı hiç tatmin edici değil. S23 daha kompakt ve zarif.

Orası öyle batarya vs bayağı az ama kendisine kalmış 24 de o kadar pahalı değil 24 de alınır bence.

Orası öyle batarya vs bayağı az ama kendisine kalmış 24 de o kadar pahalı değil 24 de alınır bence.
Hocam dediğim gibi işte telefonu çok elime almıyorum açıkçası ve ekranıda çok gözümü rahatsız etmiyor. O yüzden S23 daha iyi bence. Fe nin ekran gövde oranı kötü. Hani böyle iyiyle kötü arasında kalmış gibi. S23 serilerinin düzü ve plus'ı aslında tasarım olarak hiç iyi değil bence elinde ki S23 mü A50 mi belli olmuyor bile.

İşte hocam o noktada S23'ün yapamayıp da S24'ün yapabileceği ne var sorusu akla takılıyor.

Aralarında çok fark yok batarya işlemci biraz daha güçlenmiş fark yaratacak kadar.
7yıl güncelleme alacak diye biliyorum ve daha yeni bir model her şeyi daha yeni yani
iPhone 15 ile 16gibi farkları var artık eskisi gibi öyle çok farkla çıkmıyor.

Hocam işte telefondan oturup da render falan atmayacaksan İphone 16 pro max de S24 ultra da gereksiz oluyor bence. O yüzden S23 yerine S24 'e gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hocam işte telefondan oturup da render falan atmayacaksan iPhone 16 Pro Max de S24 Ultra da gereksiz oluyor bence. O yüzden S23 yerine S24'e gerek olduğunu düşünmüyorum.

Hocam kamera açısından alınabilecek telefonlar benim arkadaşımda 24Ultra var ekranı bayağı büyük kalemle birlikte notlar vs tutulabilecek boyutta.
Ve yakınlaştırma konusunu biliyorsunuz çok iyi yapıyor.
Ama mesela iPhone bayağı özellik kısıyor Pro harici telefonlarında.
Samsung'da öyle yok mesela 120Hz gidip 60Hz de yapmazsın yani.
O zaman arkadaşa 23 öneririm bende aralarında fark yoksa 24alabilir.
Büyük ekran seviyorsa 24FE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…