S23 vs S24FE

Bütçe
30000
Aralarında ki tek fark S24 biraz daha uzun pil kullanımına sahip. Exynos 2400 takmışlar telefona çok garip bir şekilde. Termal sorunlu bir işlemci 2400. Sd8gen2 çok daha iyi bence.

İphone'un normal modellerine Pro'lar daha fazla satsın diye 2018 özellikleri koyması da rezalet bir politika aslında.

Tamam S24 FE daha yeni, daha çok güncelleme alacak, batarya konusunda ufak artıları var falan ama ben şahsen üstünde Exynos olan hiçbir cihaza bulaşmam. Kamera olarak çok farklı değiller ama S23 bir tık önde gibi.

Aralarında ki tek fark S24 biraz daha uzun pil kullanımına sahip. Exynos 2400 takmışlar telefona çok garip bir şekilde. Termal sorunlu bir işlemci 2400. SD8GEN2 çok daha iyi

Sdg2 Exynos 2400 ile batarya ömrü dışında karşılaşacak bir işlemci değil. Exynos 2400 açık ara iyi ve termal sorun mevcut değil. Her şekil alınabiliyorsa aynı şartlarda Exynos 2400 işlemcili olan alınmalı.

Biraz eskide kalmış bir düşünce, exynos 2400e daha iyidir ama ben olsam bende FE modeli olduğu için s24 fe yerine S23 tercih ederdim. Samsung FE modellerde illa bir halt yapıyor öldürüyor cihazı.

Hepinize teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla çok bir fark yok, estetik bakımından karar vermem gerekiyor

Hepinize teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla çok bir fark yok, estetik bakımından karar vermem gerekiyor

Aralarında aman aman farklar yok ben olsam S24FE alırdım 7 güncellemesi var ayrıca vereceği ekran süresi daha fazla olacaktır.
S23:3900mAh
S24FE: 4700mAh

Hepinize tekrardan teşekkürler. Saçma iyi bir kampanyaya denk gelerek 56499 TL yerine 40999 TL'ye S24+ 256 GB aldım.

En iyisi hayırlı olsun bu arada S24+ fiyatı zaten 42 43bin TL.
Samsung Eskişehir bayisi 52 bin fiyat etiketi ve 3 taksit veriyor vade farkıyla 56.5 denk geliyordu. Oradan S23 alacaktım istediğim renk yoktu MediaMarkt'a geçtim orada S24 ve S24+ 40999 TL idi, ikisi de aynı fiyattan satıştaydı. Samsung sitesinde de 50499 TL görünüyor.

Hal böyle olunca tabiri caizse S24+'a yapıştım aldım çıktım. Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…