S23 vs Z flip 4

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Bu yılın sonuna doğru yeni telefon almayı düşünüyorum. Normalde aklımda S23 kesindi. Boyut olarak tam istediğim boyut. Küçük telefon seviyorum. Kamerayla hiç işim yok. Ağır oyun oynamam. Sosyal medya, video izleme ve ağır olmayan oyun oynarım. Günlük kullanımımda batarya konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorum. Şu an S21 FE kullanıyorum ve bataryası benim için sıkıntı değil. Yetiyor. Bu iki telefondan birine geçmem durumunda S21 FEden performans vs olarak iyi anlamda bir fark hisseder miyim yoksa geçmeme gerek yok mu? Katlanabilir telefonlar çok hoşuma gidiyor ama ekranının bozulması gibi durumlar oluyormuş. Özellikle performans ve batarya konusu olarak sizce hangisi tercih edilmeli. Dediğim gibi katlanabilir telefon denemek çok istiyorum.

S23 Almanızı tavsiye ederim. Yeni yeni Z ile S serisi arasındaki farkı kapatıyorlar.

S23 Almanızı tavsiye ederim. Yeni yeni Z ile S serisi arasındaki farkı kapatıyorlar.

Tasarım olarak Z flip 4'ün tasarımı yenilerine göre daha hoşuma gidiyor. Arkada kapalıyken küçük Full ekran hoşuma gitmiyor. Bataryası S23'ten kötü müdür? Denemek için bile alınmaz mı sizce

Tasarım olarak Z flip 4'ün tasarımı yenilerine göre daha hoşuma gidiyor. Arkada kapalıyken küçük Full ekran hoşuma gitmiyor. Bataryası S23'ten kötü müdür? Denemek için bile alınmaz mı sizce
Evet batarya olarak geride S23'e kiyasla.

Sırf telefonun katlanması için batarya dahil birçok özellikten olunuyor Fold serisi dışında katlanabilir telefon alınmamalı.

Ben olsam S23 alırdım. Daha uzun yazılım. Daha iyi donanım. Z-Flip 6 ve Fold 6 ile S serisi ile olan fark yeni yeni kapandı.

Sırf telefonun katlanması için batarya dahil birçok özellikten olunuyor Fold serisi dışında katlanabilir telefon alınmamalı.

Fold serisini hiç beğenmiyorum. Tablet gibi ne gerek var.

Evet batarya olarak geride S23'e kiyasla.

S21 FE ye göre nasıl. S21feden herkes şikayetçi batarya konusunda. Flip 4 daha iyidir diye umuyorum.

Ben olsam S23 alırdım. Daha uzun yazılım. Daha iyi donanım. Z-Flip 6 ve Fold 6 ile S serisi ile olan fark yeni yeni kapandı.

Flip 6'nın tasarımını begenmiyorum ve aşırı pahalı. S21 feden geçecek biri için flip 4 alınmaz mı? Zam da gelmiş ikisine de. 30k fiyatları aynı. Heves uğruna alasım var. Ama pişman olur muyum diye korkuyorum.

Son düzenleme:
Kötü bir telefon asla değil, ama S23 edemeyecek bir telefon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…