S23 & Watch 5 vs ÖTV indirimi bekleyip iPhone almak

Makaleler
1
Yer
Gelsenkirchen
Merhaba forum üyeleri, 5 yıla yakındır 6S kullanıyorum ve yeni telefon almanın vakti geldi.

27.000 verip yukarıdaki telefon ve akıllı saati almak mı yoksa seçim sonunu bekleyip ÖTV indirimi ile 14 pm gibi bir telefon mu alınmalı?
Uzun süre sonrası Android'e dönüp pişmanlık yaşar mıyım o konuda da kararsızım açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kol saatini hiç tavsiye etmem fiziki olarak gördükten sonra karar vermeniz daha faydalı olur hocam

Ben ÖTV indirimi tarzı bir muhabbet olacağına inanmıyorum. Ama siz olacağına inanıyorsanız 14 pro çok daha iyi olur. Akıllı saatin çok bir olayı yok bence. Heveslik bir şey olduğunu düşünüyorum.

Parasını hakettiğini düşünmüyorum kullanış olarak bu fiyata daha güzel ve kullanışlı saatler bulabileceğinden çok eminim bu saati bir süre kullandıktan sonra birdaha asla akıllı saat almama kararı aldım bende o izlenimi bıraktı

Seçim vaatlerinde hep söyleniyor ÖTV indirimi olacağı. Akıllı saati de yanında indirime düşeceği için almanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Daha önce hiç kullanmadım. Biraz hevesim de var, yalan yok.

Telefonun yanında indirime girdiği için almayı düşünmüştüm. Akıllı saat iyi mi kötü mü bilemiyorum.

Benim çok akıllı saat kullanan arkadaşım var, ben de biraz hevesimi aldım sayelerinde. Ama hemen her gün şarj etmenin bir zamandan sonra bıkkınlık getirdiğini düşünüyorum ve ilk aldıkları kadar aktif kullanmıyorlar. Saat konusu dışında s23 güzel bir cihaz ama 14 pro kat kat iyi bir cihaz. Dediğim gibi eğer indirim olacağına inanıyorsanız bekleyebilirsiniz.

Vallahi indirim olacağını düşünüyorum ama ne zaman olur tabii ki bilemem. Beklemekte fayda var gibi. Ama fiyatlar artarsa diye korkuyorum açıkçası.

Samsung s23 gayet güzel bir telefon. Samsung Galaxy watch 5 ise sana bir saatin verebildiği her şeyi veriyor. Özellikle spor yapan biriysen çok işine yarayacaktır. Samsung Galaxy s23 tamamen olmuş bir telefon. Ayrıca avantajix ile 28 bin liralık Samsung Galaxy s23+Samsung watch 5 i 23 bin civarına alabiliyorsun. Nisanın sonunda bitiyor değerlendir derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…