sdtkrdyn Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #41 Bir de ben grafik tasarimciyim, is icin MacBook Pro kullanıyorum. Burada iPhone almamin bir artısı olur mu? Yoksa çok da fark etmez mi?
Bir de ben grafik tasarimciyim, is icin MacBook Pro kullanıyorum. Burada iPhone almamin bir artısı olur mu? Yoksa çok da fark etmez mi?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.649 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #42 sdtkrdyn dedi: Bir de ben grafik tasarimciyim, is icin MacBook Pro kullanıyorum. Burada iPhone almamin bir artısı olur mu? Yoksa çok da fark etmez mi? Genişletmek için tıkla... Ekosistemi çok başarılı ancak bir grafik tasarımcının iPhone ile ne yapabileceğini düşünemiyorum. Bence hala daha S23 mantıklı. Eğer ki yanına bir tane de iPad ekleyecek bütçeniz varsa Apple tercih edebilirsiniz.
sdtkrdyn dedi: Bir de ben grafik tasarimciyim, is icin MacBook Pro kullanıyorum. Burada iPhone almamin bir artısı olur mu? Yoksa çok da fark etmez mi? Genişletmek için tıkla... Ekosistemi çok başarılı ancak bir grafik tasarımcının iPhone ile ne yapabileceğini düşünemiyorum. Bence hala daha S23 mantıklı. Eğer ki yanına bir tane de iPad ekleyecek bütçeniz varsa Apple tercih edebilirsiniz.