S23'e kahve döküldü

Hocam size saçma gelebilir ama telefonu temiz suyla yıkayın ve kurutun. Aksi halde şeker devreleri bozabilir.

Asla dinleme bu tarz yorumları hocam, saf su, alkol veya yağ dışında bir şey kullanırsan telefon paslanacaktır. Sana önerim garantiye ver ya da kendin içini aç temizle komple, eğer ki telefonun iç kısmına ulaştıysa sıvı yine paslanma yapacaktır.

Herkesin tavsiyesine uyarak kısık suda 10 saniye yıkadım kurumaya bırakıyorum şimdi

Bir sorun olmaz hocam. içiniz rahat olsun ama tam kurusun, ıslak iken kullanmayın iyi akşamlar dilerim.

Günümüzdeki popüle telefon üreticilerinden hiçbiri asla %100 su geçirmezlik garanti etmez, edemez zaten. Yalnızca suya dayanıklı diyerek satar.

Günümüzdeki popüle telefon üreticilerinden hiçbiri asla %100 su geçirmezlik garanti etmez, edemez zaten. Yalnızca suya dayanıklı diyerek satar.

İP68 sertifikası telefonu al çeşmede mutfak süngeri yıkar gibi telefonu diye değil zaten anlamıyorlar.

Bir sorun olmaz hocam. İçiniz rahat olsun ama tam kurusun, ıslak iken kullanmayın iyi akşamlar dilerim.

Pekii, madem dediğiniz gibi bir dahakine bilgisayarı oto yıkamacıda tazyikli suyla yıkayayım boşa uğraşıyormuşuz demek ki hocam kesin bir bilgi sahibi olmadan millete öneri verme bence git bir bak bakalım internetteki test videolarına saf su veya alkol dışında sıvı teması yiyen devreler ne hale geliyor. Tabii arkadaş şanslıysa içine su sızmaz fakat hiçbir marka su gerçimezlik garantisi vermez suya dayanıklı diyerek satar.

O Halde hocam tüm sistemi şekerle beraber toplayalım kullanalım değilmi. zaten bi sorun çıkarmıyor .

O halde hocam tüm sistemi şekerle beraber toplayalım kullanalım değil mi? Zaten bir sorun çıkarmıyor .

Ben size şekerle beraber kullanın demiyorum, su ile yıkamayın diyorum alkol gibi uçucu bir madde kullanmadığınız sürece devrelere zarar gelecekdir.

Çözüm: Kısık suyun altında on saniye yıkadîm ve paslanmasın diye havasız ve nemsiz ortamda 2-3 saat kuruttum. Şimdi sorunsuz şarj olmaya başladı. Telefonun verdiği nem ve ıslaklık uyarısı da gitti.

Ben size şekerle beraber kullanın demiyorum, su ile yıkamayın diyorum alkol gibi uçucu bir madde kullanmadığınız sürece devrelere zarar gelecekdir.

Hocam boşuna mı suya dayanıklılığı var, hem ben suyu şarıl şarıl akarken yıkamadım sadece şekeri alsın diye azıcık geçirdim. Zaten kısa devre koruması da var. Yani şu an sorun kalmadı pek

Eğer içini açarsan suya dayanıklılık özelliği sona eriyor hocam önemli bir parça değişimi olana kadar içini açtırmamayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Doğru olanı yapmışsınız. Islandı diye telefona hiçbir şey olmaz. Sizin evde her suya değen eşyanız paslanıyor mu? Bu telefonların 1.5 metre derinlikte yarım saat su geçirmeme özellikleri var. Çok daha fazlasına da dayanır da markanın söylediği bu. Kahvedeki sıkıntı içindeki şeker, kahve. Onu da en iyi hafif yıkayarak geçirirsiniz. Telefon suya değdi diye paslanacak demek yağmur yağdı diye araba paslanacak demek gibi bir şey. Normalde sorun iç devrelerin ıslanması ki söz konusu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…