J Jims Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 651 13 Haziran 2025 #11 Andreas Rönnberg dedi: Hayir yok. Sarjdan cikarirken telefonun şarjda kendi kendine isindigi oluyor arada o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim One UI 7 şimdi now bar gelmedi neden öyle oldu? Düz S23 telefonum.
Andreas Rönnberg dedi: Hayir yok. Sarjdan cikarirken telefonun şarjda kendi kendine isindigi oluyor arada o kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam yükledim One UI 7 şimdi now bar gelmedi neden öyle oldu? Düz S23 telefonum.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.483 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #12 Jims dedi: Hocam yükledim One UI 7 şimdi now bar gelmedi neden öyle oldu? Düz S23 telefonum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kismina geldiginde Now Bar yazinca cikiyor mu?
Jims dedi: Hocam yükledim One UI 7 şimdi now bar gelmedi neden öyle oldu? Düz S23 telefonum. Genişletmek için tıkla... Ayarlar kismina geldiginde Now Bar yazinca cikiyor mu?
J Jims Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 651 13 Haziran 2025 #13 Andreas Rönnberg dedi: Ayarlar kismina geldiginde Now Bar yazinca cikiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıyor ama açılmıyor.
Andreas Rönnberg dedi: Ayarlar kismina geldiginde Now Bar yazinca cikiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet çıkıyor ama açılmıyor.