S23FE alınır mı?

Bütçe
23000
Teşekkür ederim bu fiyata baska önerin varmı rica etsem
O fiyat skalasinda 2 secenek var. Sadece S22 ve S23. İkisi arasindan kendi kriterlerinize gore seciminizi yapin:

O fiyat skalasinda 2 secenek var. Sadece S22 ve S23. İkisi arasindan kendi kriterlerinize gore seciminizi yapin:
Dediklerini okudum öncelikle teşekkür ederim bir sorum var kameraya takık insanım pişman olmak istemiyorum fark edilcek kadar kamera farkı olurmu daha detaylı söylermisin olursa hangi konuda olur

Dediklerini okudum öncelikle teşekkür ederim bir sorum var kameraya takık insanım pişman olmak istemiyorum fark edilcek kadar kamera farkı olurmu daha detaylı söylermisin olursa hangi konuda olur
Main sensörle çekilen fotoğraflarda herhangi bir fark görmen mümkün değil, ultra geniş açıda da görmezsin, aynı şekilde ön kamerada da bir fark hissetmezsin fakat telephoto hissettirir. S22'de optik zoom, dolayısıyla dijital zoom daha iyi.

Video performansında da benzerler. S23 FE'deki fabı 4LPP litografisi ile yenilenmiş bir Exynos 2200 ve muhtemelen ISP motorunu da yenilemişler. S23 FE ile çekilen videolarda sallantı problemine rastlamadım.

Dediklerine bakılırsa pek bir şey yok gibi s23 fe nin fiyatının inmesini bekliyeyim

Tasarım yönünden ciddi falsolu bir ürün ve oyun oynamak için iyi değil, kalın ve orantısız çerçeveler beni ilerde üzmez diyorsan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…