S23FE hala alınır mı?

bay_venom

Zeptopat
Daha fazla  
Hepinize iyi sosyaller arkadaşlar bugünün şartları ile hala S23FE alınır mı? Veya POCO X6 Pro tarzı telefonlara mı yönelmeliyim bir telefondan beklentilerim.

Kamera: O kadar da önemli değil benim için ama çektiğim fotoğraflarında beni tatmin etmesini isterim.

Batarya: Batarya konusunda günlük ortalama 7saat telefonda takılırım o yüzden bataryasının iyi olmasını isterim.

İşlemci: İşlemci konusunda ise günlük ortalama 7saat telefonda takılıyorsam bunun Max 3 saati oyun olur ama Call of Duty PUBG Asphalt 9 gibi oyunlar olur bunlar o yüzdende iyi bir işlemcide isterim.

Bütçe kısmına gelince ise Max 25k olur ama eğer S23 tarzı telefonlara zorlamaya değer ise zorlamaya çalışırım ama siz gene de maksimum bütçe 25k diye düşün.
Ve son olarak marka olarak.
-iPhone
-Samsun
-Xiaomi
-Nothing

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer çok oyun oynayan biriyseniz X6 Pro bakılabilir kamerası pek iyi değil ancak batarya konusunda S23Fden daha çok memnun eder oyun performansındada.

Merhaba. Dün kardeşime S23FE aldık. Kamera performansı gayet iyi. Yapay zeka desteği sayesinde diğer telefonların gerisinde kalmıyor. Oyun performansını henüz test edemedik ama oyun ve günlük kullanım için sıkıntı çıkarmadığını araştırırken öğrenmiştik. Kutusundan şarj çıkmıyor, 900TL'ye adaptör ve kablo aldık. Bütçene bunu da eklemeyi unutma.

Açıkçası bütçeni zorlayabilirsen S23'ün daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Başka bir telefon tavsiyesi de istersen Honor 90'ı önerebilirim. 2023 Aralık'tan beri kullanıyorum. Oyun ve genel performansı gayet iyi. İçindeki oyun modu sayesinde fps artışı da sağlayabiliyorsun. Kamerası zaten mükemmel ötesi bence. Çok kaliteli 200mp bir kamerası var. Alırsan seni üzmez diyebilirim.

Kardeşim de S23FE'yi kullandıkça onun deneyimlerini buraya yazmaya devam ederim. Eğer henüz almadıysan işine yarayabilir o zamana kadar

Batarya ve ekran çerçevesi dışında güzel cihaz

Hepinize teşşekürler arkadaşlar s23'e zorlamaya çalışacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…