S23FE şarjda ısınıyor

Ayarlardan hızlı şarjı kapatırsanız, ısınma sorunu büyük ölçüde ortadan kalkar. Fakat, bu durumda şarj hızı biraz daha yavaşlayabilir. Ek olarak telefonunuzu şarj ederken kullanmamaya özen gösterin.

Merhaba. S23 FE telefonunda telefonu şarja koyunca ısınıyor. Bu telefonun ömrünü kısaltır mı?
Ben de S23 FE kullanıyorum ve tek nedeni hızlı şarjdan kaynaklı. Eğer hızlı şarjı kapatırsanız şarj aşırı geç doluyor ancak ısınma problemi geçiyor. Şarj dolduğu zaman ısınması çok hızlı bir şekilde geçiyor.

Ben de S23 FE kullanıyorum ve tek nedeni hızlı şarjdan kaynaklı. Eğer hızlı şarjı kapatırsanız şarj aşırı geç doluyor ancak ısınma problemi geçiyor. Şarj dolduğu zaman ısınması çok hızlı bir şekilde geçiyor.
Sağol kankam. Sorun değilse kafaya takılmaz.

Ben de S23 FE kullanıyorum ve tek nedeni hızlı şarjdan kaynaklı. Eğer hızlı şarjı kapatırsanız şarj aşırı geç doluyor ancak ısınma problemi geçiyor. Şarj dolduğu zaman ısınması çok hızlı bir şekilde geçiyo
O zaman sorun olmaz yani kafaya takılmaz.

Hızlı şarj ısıtır. Benimki de ısınıyor bir sorunla karşılaşmadım.
Teşekkürler.

Ayarlardan hızlı şarjı kapatırsanız, ısınma sorunu büyük ölçüde ortadan kalkar. Fakat, bu durumda şarj hızı biraz daha yavaşlayabilir. Ek olarak telefonunuzu şarj ederken kullanmamaya özen
Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı