Ayarlardan hızlı şarjı kapatırsanız, ısınma sorunu büyük ölçüde ortadan kalkar. Fakat, bu durumda şarj hızı biraz daha yavaşlayabilir. Ek olarak telefonunuzu şarj ederken kullanmamaya özen gösterin.
Ben de S23 FE kullanıyorum ve tek nedeni hızlı şarjdan kaynaklı. Eğer hızlı şarjı kapatırsanız şarj aşırı geç doluyor ancak ısınma problemi geçiyor. Şarj dolduğu zaman ısınması çok hızlı bir şekilde geçiyor.
Ben de S23 FE kullanıyorum ve tek nedeni hızlı şarjdan kaynaklı. Eğer hızlı şarjı kapatırsanız şarj aşırı geç doluyor ancak ısınma problemi geçiyor. Şarj dolduğu zaman ısınması çok hızlı bir şekilde geçiyor.
Ben de S23 FE kullanıyorum ve tek nedeni hızlı şarjdan kaynaklı. Eğer hızlı şarjı kapatırsanız şarj aşırı geç doluyor ancak ısınma problemi geçiyor. Şarj dolduğu zaman ısınması çok hızlı bir şekilde geçiyo
Ayarlardan hızlı şarjı kapatırsanız, ısınma sorunu büyük ölçüde ortadan kalkar. Fakat, bu durumda şarj hızı biraz daha yavaşlayabilir. Ek olarak telefonunuzu şarj ederken kullanmamaya özen