EnsSeS Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #1 Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım. S23FE alabilirim. Bütçeme uyuyor ama biraz zorlayıp iPhone 13 alabilirim. Sizce ne yapmam gerekiyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2024
Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım. S23FE alabilirim. Bütçeme uyuyor ama biraz zorlayıp iPhone 13 alabilirim. Sizce ne yapmam gerekiyor?
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 13 Eylül 2024 #2 Düz model S23 gelmiyor mu o fiyata?
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.199 Çözümler 6 13 Eylül 2024 #3 EnsSeS dedi: Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım. S23FE alabilirim. Bütçeme uyuyor ama biraz zorlayıp iPhone 13 alabilirim. Sizce ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Neden butcenizi Apple tarafinda zorluyorsunuz hocam Samsung tarafinda zorlasaniz s23 cok iyi bir cihaz.
EnsSeS dedi: Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım. S23FE alabilirim. Bütçeme uyuyor ama biraz zorlayıp iPhone 13 alabilirim. Sizce ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Neden butcenizi Apple tarafinda zorluyorsunuz hocam Samsung tarafinda zorlasaniz s23 cok iyi bir cihaz.
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.362 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #4 EnsSeS dedi: Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım. S23FE alabilirim. Bütçeme uyuyor ama biraz zorlayıp iPhone 13 alabilirim. Sizce ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... iPhone 13 alabiliyorsanız S24 alın yahu. iPhone olunca o telefon süper bilgisayar olmuyor.
EnsSeS dedi: Merhaba arkadaşlar yeni telefon alacağım. S23FE alabilirim. Bütçeme uyuyor ama biraz zorlayıp iPhone 13 alabilirim. Sizce ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... iPhone 13 alabiliyorsanız S24 alın yahu. iPhone olunca o telefon süper bilgisayar olmuyor.
EnsSeS Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2024 #5 incisquirtle dedi: Düz model S23 gelmiyor mu o fiyata? Genişletmek için tıkla... Ahmsef dedi: iPhone 13 alabiliyorsanız S24 alın yahu. iPhone olunca o telefon süper bilgisayar olmuyor. Genişletmek için tıkla... S24 Plus aldım şu anlık gayet iyi. nwc00 dedi: Neden butcenizi Apple tarafinda zorluyorsunuz hocam Samsung tarafinda zorlasaniz S23 cok iyi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... S24 Plus aldım iyi gidiyor.
incisquirtle dedi: Düz model S23 gelmiyor mu o fiyata? Genişletmek için tıkla... Ahmsef dedi: iPhone 13 alabiliyorsanız S24 alın yahu. iPhone olunca o telefon süper bilgisayar olmuyor. Genişletmek için tıkla... S24 Plus aldım şu anlık gayet iyi. nwc00 dedi: Neden butcenizi Apple tarafinda zorluyorsunuz hocam Samsung tarafinda zorlasaniz S23 cok iyi bir cihaz. Genişletmek için tıkla... S24 Plus aldım iyi gidiyor.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.199 Çözümler 6 17 Eylül 2024 #6 EnsSeS dedi: S24 Plus aldım şu anlık gayet iyi. S24 Plus aldım iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Gayet guzel cihaz, Exynos yuzunden sadece 1-2 derece fazladan sicakligi olabilir onun disinda super. Gule gule kullanin.
EnsSeS dedi: S24 Plus aldım şu anlık gayet iyi. S24 Plus aldım iyi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Gayet guzel cihaz, Exynos yuzunden sadece 1-2 derece fazladan sicakligi olabilir onun disinda super. Gule gule kullanin.
EnsSeS Decapat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2024 #7 nwc00 dedi: Gayet guzel cihaz, Exynos yuzunden sadece 1-2 derece fazladan sicakligi olabilir onun disinda super. Gule gule kullanin. Genişletmek için tıkla... Samsung care diye bir şey var ne olduğunu anlamadım kaydolmak için son 24 gün diyor kaydolmalı mıyım? Kapsamda değil diyor.
nwc00 dedi: Gayet guzel cihaz, Exynos yuzunden sadece 1-2 derece fazladan sicakligi olabilir onun disinda super. Gule gule kullanin. Genişletmek için tıkla... Samsung care diye bir şey var ne olduğunu anlamadım kaydolmak için son 24 gün diyor kaydolmalı mıyım? Kapsamda değil diyor.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.199 Çözümler 6 21 Eylül 2024 #8 EnsSeS dedi: Samsung care diye bir şey var ne olduğunu anlamadım kaydolmak için son 24 gün diyor kaydolmalı mıyım? Kapsamda değil diyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam o konuda.
EnsSeS dedi: Samsung care diye bir şey var ne olduğunu anlamadım kaydolmak için son 24 gün diyor kaydolmalı mıyım? Kapsamda değil diyor. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok hocam o konuda.