S23FE vs Redmi 13T

Bütçe
25k
Tecno aşırı kötü bir cihaz, virüs gibi bir şey yani. Halamda vardı aşırı kötü önermem. Onun dışında 13T kamerası gayet iyi oyun performansına zaten sözüm yok süper telefon. vivo V29 5G önerebilirim kamerası aşırı iyi bir cihaz ama oyun konusunda işlemcisi yetersiz kalabilir ve fiyatı özelliklerine göre yüksek bence.

Vivo V29 öneren birisinin yorumu değersizdir. Tecno Phantom X2 modeli kötü değil, zira amiral gemisi bir model. 150 dolarlık cihazlarla karşılaştırmayın. Kalıplaşmış safsatalardan kurtulun artık.

Vivo V29 öneren birisinin yorumu değersizdir. Tecno Phantom X2 modeli kötü değil, zira amiral gemisi bir model. 150 dolarlık cihazlarla karşılaştırmayın. Kalıplaşmış safsatalardan kurtulun artık.
Nedir bu sizdeki bu Tecno fanboyluğu?

Nedir bu sizdeki bu Tecno fanboyluğu?
Yazdıklarınız açık açık yanlış bilgilendirme, insanları bilinçlendirmek de mi suç? Anlam vermek güç şu mesajınıza. Fanboylukla bağdaştırdığı içeriğe bak.

Yazdıklarınız açık açık yanlış bilgilendirme, insanları bilinçlendirmek de mi suç? Anlam vermek güç şu mesajınıza. Fanboylukla bağdaştırdığı içeriğe bak.
Tecno'da Tecno. Ben sadece vivo'yu önermedim arkadaşın söylediği 13T'yi de önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…