S23FE vs Redmi Note 13 Pro Plus 5G

811150

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu iki telefonu araştırıyorum ve kafama birkaç şey takıldı.
1.sorum Redmi 13 Pro Plus 5G almayı düşündüğümü varsayarsak, ithalatçı garantili almak bir problem teşkil eder mi? Problem yaşar mıyım? Arada 4K ya yakın fiyat oynuyor çünkü. İlla Xiaomi Türkiye garantili mi önerirsiniz?

2. Sorum eğer Xiaomi Türkiye garantili öneriyorsanız Samsung telefon 2K ucuza geliyor. Ama ithalatçı garantili önerirseniz Redmi telefon 2K daha ucuza geliyor. Aradaki fiyat farkına değer mi? 13 Pro Plus gerçekten çok hoşuma gitti gerek performans olsun gerek tasarım olsun. Ayrıca 120W hızlı şarj da çok işlevsel bir şey. Ama S23FE de tam bir F/P cihazı diye düşünüyorum. Kamerası da gayet övülen bir cihaz. Sadece pil konusunda şikayetler okuyorum.

Siz olsanız bu iki cihaz arasından hangisini alırdınız?
S23FE 20899TL.
Redmi 13 Pro Plus 5G 18400-22400TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu iki telefonu araştırıyorum ve kafama birkaç şey takıldı.
1.sorum Redmi 13 Pro Plus 5G almayı düşündüğümü varsayarsak, ithalatçı garantili almak bir problem teşkil eder mi? Problem yaşar mıyım? Arada 4K ya yakın fiyat oynuyor çünkü. İlla Xiaomi Türkiye garantili mi önerirsiniz?

2. sorum eğer Xiaomi Türkiye garantili öneriyorsanız Samsung telefon 2K ucuza geliyor. Ama ithalatçı garantili önerirseniz Redmi telefon 2K daha ucuza geliyor. Aradaki fiyat farkına değer mi? 13 Pro Plus gerçekten çok hoşuma gitti gerek performans olsun gerek tasarım olsun. Ayrıca 120W hızlı şarj da çok işlevsel bir şey. Ama S23FE de tam bir F/P cihazı diye düşünüyorum. Kamerası da gayet övülen bir cihaz. Sadece pil konusunda şikayetler okuyorum.

Siz olsanız bu iki cihaz arasından hangisini alırdınız?
S23FE 20899TL.
Redmi 13 Pro Plus 5G 18400-22400TL

Eğer Redmi alacaksan Xiaomi Türkiye garantili al onun dışında her türlü S23FE öneririm.

Uzun ömürlülük, malzeme kalitesi, kamera kalitesi, yazılım ve arayüz bakımından daha iyi.

Günlerdir 13 Pro + 5G'yi araştırıyordum ve şu an çok şaşırdım. Bariz bir fark olacağını düşünmemiştim açıkçası. Şu an S9 Plus mı Redmi 13 Pro Plus 5G mi deseler S9 Plus diyecek hale geldim :D neyse ki marka takıntımız yok. Sağ olun hocam yanlış telefon almaktan kurtardığınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı