S23'te One UI 7'ye güncellenmeli mi?

ultiotr

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Samsung Galaxy S23 model bir cihaz kullanmaktayım. Cihazıma One UI 7 güncellemesi ulaşmış durumda. Ancak, bu güncellemeyi yükleme konusunda tereddüt yaşamaktayım. Zira çeşitli kaynaklardan edindiğim bilgilere göre, söz konusu güncelleme bazı cihazlarda ekran kilidi sorunlarına ve batarya performansında düşüşe yol açabilmektedir. Bu tür sorunlar nedeniyle Samsung'un güncellemeyi geçici olarak durdurduğu da ifade edilmiştir. Şu an itibarıyla güncelleme yeniden sunulmuş görünmektedir. Bu bağlamda, güncellemeyi yüklemem tavsiye edilir mi, yoksa bahsi geçen teknik sorunlar hâlen devam etmekte midir?

ben s24 ile kullanıyorum. şu anda gayet iyi. batarya performansı aynı hatta bi tık yükseldi diyebilirim. akıcı, pek yavaşlama vb olmadı ve bir hata veya takılma göremedim.

Sorunları çözdüler diye biliyorum yüklemeni öneririm animasyonlar bayağı değişmiş.

S23 sahibi olarak One Ui7'deki tüm özellikleri ve değişiklikleri 2 gündür inceliyorum ve kamera uygulaması rezalet olmuş ancak geri kalanlar tam yerinde ve göze güzel gözüken güncellemeler bence. Herhangi bir ısınma sorunu, donma, kasma veya bug görmedim.

Peki güncellemeyiönerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…