S23'ten iPhone 16 Pro'ya geçiş yapmak

Ek yorumu olan var mı?

Dikkat edeceğiniz tek husus ekransa açıkçası S23 gibi 30K'lık telefondan 80K'lık telefona geçince biraz renk farkları harici hiçbir değişim göremeyeceksin. Ayrıca bana göre bir iPhone kullanıcısı olarak ekranda Samsung 1 numara her konuda.
Ekran anlamında bir yükselme yaşamak istiyorsan S24U veya S25U modeline geçmen daha iyi olur. Yansıma önleyici ekran, IPhone'a göre çok daha parlak ekran, ısındığında iPhone kadar parlaklık kısmayan bir ekran olsun her türlü Samsung lideri bu konuda. İlla iPhone tadına bakacaksanız bence 17 Pro serisini bekleyin. 14 Pro'dan beridir gerek 15 Pro gerek 16 Pro ekran anlamında bir gelişmeye gitmediler. 17 Pro serisinde ise yansıma önleyici ekranın geleceği sızıntılarda geçiyor ve parlaklık değerleri artabileceği de. Ben olsam S23'ten 17 Pro'ya geçerdim dediğim gibi.
16 Pro alırsanız ekran dışında elbette gerek kamerada gerek performansta çok ciddi ivme kazanırsınız ama ekran dediğiniz için üstte detaylı olarak ekran üzerinde durdum.

Ek yorumu olan var mı?

Ekran olarak bu muydu ya dersiniz. Ekran için geçecekseniz CE illa değiştireceğim dersen S24+,S24U geçin bari daha uygun(bence onlara bile geçince QHD+ ve ekran niti dışı ağır fark olmaz)ama ben S25 serisini bekleyin derim. Sonuçta Samsung ekran işinde başı çekiyor. En iyisi konumunda.

S23ten 16 proya geçmek mantıklı fark hissedersin. Bende s24+ var tabi qhd ekran aşırı fark ediyor. Bunu göz önüne al 1 ay sonra s25 modelleri tanıtılacak android 15 ile birlikte istersen bekle ya da karar verdiysen 16 pro da sağlam telefon. S24+ deneyimim de ne belli bir açıdan 2k video izlediğiniz de gerçekten gözün alışılmışın dışında bir video seyrediyorsun. Ekran önemli dediğin için söylüyorum. 16 proda üzmez tabii ki ama samsung bu işi yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…