S23'ten S25 yerine S24 Ultra geçilir mi?

S23'ün bataryası yeterli gelmiyor. 2 yıl civarı oldu batarya değiştirilse ne kadar fark eder bilmiyorum. Kardeşim kullanıyor. S25 çıkışını bekledik ama pek fark yok gibi görünüyor. Zaten bu boyutta batarya daha büyük pek yok gibi. Samsung'dan gitmek istiyoruz.

S24 Ultra 5000 mAh ama batarya konusunda S23'e göre fark yaratır mı bilemiyorum. Sizce hangisi mantıklı olur? Samsung düşünsek de yine de alternatif iyi telefonlar varsa yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçilir, S24U batarya olarak S23 kıyasla iyi fark edecektir.

Kamera ile çok haşır neşir değilseniz S25+ bakılabilir. Kamera önemliyse S24 Ultra daha iyi olacaktır. Eğer acelesi yoksa S25 Ultra'nın Türkiye'de tam satışa açılmasını (ön sipariş bitişi) bekleyip fiyatını gözlemleyebilirsiniz.

Yanıt veren arkadaşlara teşekkürler.

Kamera için 24 Ultra diyorlar dediğiniz gibi. S25 Plus olursa işlemci ve tasarım farkı ile tabi daha güncel olması dışında büyük farklar yok anladığım kadarıyla. Belki 25 Plus bir tık elde daha iyi durabilir.

S25 plus düşünüyorsanız biraz daha beklemenizi öneririm. Kamera için s24 ultra katılıyorum. S24+ ve s25+ arasın da işlemci farkı var sadece. Güncel olarak s24+ kullanıyorum ve gayet çok akıcı ve günümü çıkartıyor. Bir de söylediklerine göre s25 serisin de s24 serisi ile aynı ekran olmasına rağmen proscaler ekran teknolojisi ile daha iyi deneyim sunduğunu söylüyor. Bunun dışında hiçbir fark yok.

S25 ultra da s24 ultraya göre tasarım farkı var sadece tabi bir de kamera olarak bir tık daha iyi diyebiliriz.

S25 Plus ile S24 Ultra arasında güncellik sıkıntısı olmaz tasarım daha ciddi bir fark.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…