S24 128 GB alınır mı?

Pek oyun oynayan birisi degilim uygulama vs ayni sekilde. Fazla foto da cekmiyorum ara sira cekerim vs. bana guncellik kamera ve batarya onemli. S24 sirf kucuk ekran olsun diye istiyorum Samsung A52 buyuk geliyor sıkıldım artik buyuk ekrandan. Bu S24'ün de 128 GB olmasi beni korkutuyor.

Pek oyun oynayan birisi degilim uygulama vs ayni sekilde. Fazla foto da cekmiyorum ara sira cekerim vs. bana guncellik kamera ve batarya onemli. S24 sirf kucuk ekran olsun diye istiyorum Samsung A52 buyuk geliyor sıkıldım artik buyuk ekrandan. Bu S24'ün de 128 GB olmasi beni korkutuyor.

Alınır ve günlük bir kullanıcı için 128 GB hala gayet yeterli hocam.

Alınır. Telefonda en çok yer kaplayan şey çekilen videolar oluyor genelde, çok videoluk bir işiniz yoksa 128 GB yeterli olacak bir miktar.

22 Temmuzda tanıtılacak hocam.
22 Ocakta tanıtılacak. Bu ay.
Eğer küçük ekran olması zorunlu değilse pil performansı için s24 Fe modeli daha iyidir(işlemci, ekran, kamera olarakta s24 daha iyi) ama illa küçük ekran diyorsan zaten o fiyattaki en iyi seçenek o

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı