Elektronik S24 256 GB 36940 TL

N11 üzerinden medimark saticili.
N11'den Samsung Galaxy S24 8 GB 256 GB (Samsung Türkiye garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Link koymayı pek bilmiyorum. Umarim dogrudur. Kupon 2000 TL yakalarsanir 36940 TL geliyor.

Son 4 ürün diyor.

Ilerleyen zamanlarda S24 Ultra 512 GB'i 45-50 k ya görür muyuz acaba ya? Hazir S25 Ultra da çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı üstat, S24 Plus 40 bin TL civarına satılıyordu.

Hocam dularla olacak seyler degil inan. Bende takip ediyorum S24 serisini. Hatta S24 ile Plus ayni fiyata satildi daha 1 ay once. Ocak girince fiyatlar firladi. Ve ben kucuk ekran istedigim icin Plus'a bulasmak istemiyorum diyelim. O zaman S24 on plana cikiyor. O yuzden baska bir rakibi yok sanirim 😊

Ilerleyen zamanlarda S24 Ultra 512 GB i 45-50 k ya görür muyuz acaba ya hazir S25 ultrada çıktı.

Yılbaşı öncesinde 45-50k bandını görmüştü, ancak şu maaş zammı ile artık zor, telefonların genelinde bir fiyat artışı söz konusu. Ek olarak standart bir kullanıcı için aradaki tek farkın +1 Android güncellemesi olması sebebi ile birçok kişi S25 serisi yerine S24 serisini tercih edecektir ki Samsung A34'de olduğu gibi üretimi durdurursa bir de fırsatçı esnaf tarafında ilave fiyat artışına uğrar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı