S24 alınır mı?

kiremithuseyin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda telefon alacağım. Samsung S24'te karar kıldım. Şu an fiyatı 29-30 bin civarı.

Ancak işlemcisi hakkında kafamı karıştıran şeyler oldu.

Bildiğiniz gibi Exynos 2400 var ve çoğu kişi işlemciyi iyi bulmuyor. S23'ün işlemcisi daha iyi diyenler var. Ben oyun oynayan birisi değilim, hızlı olsun; telefon bundan 2 sene sonra da 3 sene sonra da takılmadan çalışsın yeterli. Sizce S24 almak yanlış bir tercih mi olur? Aramızda kullananlar varsa yanıtlayabilir mi?

İlerleyen zamanlarda bir problem yaratır mı?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yakın zamanda telefon alacağım. Samsung S24'te karar kıldım. Şu an fiyatı 29-30 bin civarı.

Bildiğiniz gibi Exynos 2400 var ve çoğu kişi işlemciyi iyi bulmuyor. S23'ün işlemcisi daha iyi diyenler var. Ben oyun oynayan birisi değilim, hızlı olsun; telefon bundan 2 sene sonra da 3 sene sonra da takılmadan çalışsın yeterli. Sizce S24 almak yanlış bir tercih mi olur? Aramızda kullananlar varsa yanıtlayabilir mi?

Teşekkür ederim.

Hocam Snapdragon S23 daha iyi bir tık aralarında ahım şahım fark yok ama kesinlikle güncel olması açısından S24 al uzun yıllar güncelleme alir çünkü.

Teşekkür ederim.
Yazılım şarj performansı konusunda sizi üzmez ancak. Fps oyunları oynuyorsanız cihazı ısıtıp şarjın hızlı tükenmesine sebep olabilir. fakat günlük sosyal medyada 1 2 saat takılan kişiler için uzun zaman kullanılabileceğini düşünüyorum.

İlerleyen yıllarda sorun çıkaracağını düşünmüyorum 7 yıl güncelleme alacak. Exynos sadece 1-2 derece fazla ısınıyor diyenler vardi günlük kullaniciyi rahatsiz etmez diye düşünüyorum. 120 Hz yerine 60 Hz kullanırsanız sarjiniz daha uzun gidecektir.

Uzun süre kullanmayı düşünüyorsunuz s24 almak mantıklı güncel kalması için. Oyun oynamıyorsunuz, günlük kullanımda hızlı ve akıcıdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı