S24 alınır mı?

tpl

Megapat
Daha fazla  
S20 FE kullanıyorum, Snapdragon işlemcili.

Fazla bütçem yok, S24 ancak yetiyor. Sizce geçersem belli performans ve kamera farklarını hisseder miyim?
Samsung Exynos 2400 işlemci nasıl, ısınma ne derecede?

Kullananlar yorum atabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
S20 FE kullanıyorum, Snapdragon işlemcili.

Fazla bütçem yok, S24 ancak yetiyor. Sizce geçersem belli performans ve kamera farklarını hisseder miyim?
Samsung Exynos 2400 işlemci nasıl, ısınma ne derecede?

Kullananlar yorum atabilir mi?
Bütçenize uygun ve kullanımına alışkın olduğunuz tarzda bir işlemciye sahip telefon arıyorsanız Honor 200 Pro bakmanızı tavsiye ederim. Snapdragon 8s gen 3 işlemci var telefonda. Yinede S24 daha iyi olacaktır Exynos 2400 hem oyun hemde CPU performansında daha önde görünüyor

Hocam cok isiniyor ve kamerasi da Samsung da degistirilemeyen efekt eklentisinden dolayi kotü. Şarj da bence yeterli degil 4.5 saat ekran suresi veriyordu.

16e oneririm manyak batarya var 60Hz ama :(.

Hocam cok isiniyor ve kamerasi da Samsung da degistirilemeyen efekt eklentisinden dolayi kotü. Şarj da bence yeterli degil 4.5 saat ekran suresi veriyordu.

16e oneririm manyak batarya var 60Hz ama :(.
Manyak batarya 3961 mah mi? Yuksek ihtimal S24'den daha iyi ekran suresi verecegi konusunda haklisiniz ama manyak batarya falan degil hocam :)

S24 biraz gereksiz tuzlu. S20'den itibaren bütün ultraları kullandım. S24 parasına 23 Ultra bulabilirsiniz 2. el pazarında. Bu fiyata S24 öneren çıkmaz herhalde.

Manyak batarya 3961 mAh mi? Yuksek ihtimal S24'ten daha iyi ekran suresi verecegi konusunda haklisiniz ama manyak batarya falan degil hocam :)

120Hz olsa 4 saat bile dayanamaz gibime geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı