S24+ alınır mı?

Bütçe
45.000 TL

siddd07

Picopat
Daha fazla  
Batarya ve kamera öncelikli 3-4 yıl idare edecek telefon arıyorum oyun vs oynamam. Yaklaşık 45k bütçem var. S24+ düşündüm fakat ciddi ısınma sorunları ve bataryası ile ilgili çok fazla olumsuz yoruma denk geldim. Sizce S24+ alınmalı mı? Yoksa bu bütçeye başka cihaz tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya ve kamera öncelikse bu bütçelerde Honor 400 Pro bakılabilir, biraz daha iyidir. Zira S24+ alma düşüncesi varsa ona da bakılır tabii ki.

S24+ gayet iyi cihazdır ancak artık bir süre önce çıkan Honor 400 Pro varken mantıklı değil. Honor 400 Pro öneririm.
Bana güven vermiyor o cihaz ya, özellikle cam tarafında sadece 4 Mohs çizilme dayanımı, 11 yıllık Galaxy S5 bile daha yüksek çizik dayanımlı bir cam kullanıyordu.

Bana güven vermiyor o cihaz ya, özellikle cam tarafında sadece 4 Mohs çizilme dayanımı, 11 yıllık Galaxy S5 bile daha yüksek çizik dayanımlı bir cam kullanıyordu.

Hocam çizilme gibi konuları ek aksesuarlar vesaire ile kullanıldığından pek sorun edilmez diye düşünüyorum. Hemen hemen her cihaz ekran koruyucusuz olduğu sürece dikkatli kullanılan senaryolar dışı ekranı savaş gazisine dönüyor 1 seneye, çizikler falan. Açıkçası neredeyse 1 yıllık S24+ kullanıcısı olarak aldığım zaman Honor 400 Pro varolsaydı muhtemelen Honor alırdım. Yine katılıyorum size, F/P dengesi için böyle kısmalar yapıyorlar muhtemelen.

Yok valla ben yine S24+ alırdım, zaten şu an da S25+ geçtim
All rounder kafasıyla her özelliğe baktığında yine insanın içine böyle siniyor ya, mesela 400 Pro'da 2.0 Type-C olayı da var. Yıl olmuş 42354353, hala 2.0
Ekosistem arama olayı varsa o zaten apayrı bir mesele.
Ek: 400 Pro iyi ucuz kalmış bu arada, o kısmıyla gayet iyi.

Şu 2.0 olayına bende sinir oluyorum, samsung galan hariç hemen hemen her marka(çinliler özellikle) bütçe kaç okursa olsun 2.0 çakıyorlar. Hem hocam zaten içinize sinen cihazı almak en mantıklısı. Cihazı şüpheli şüpheli aldıktan sonra paranoyak oluyor insan. Bir uygulama/site falan çökse cihazdan bilecek seviyeye geliyor. Zaten Android piyasasında Samsung güvenli liman gibi bir şey oldu artık eskiden iPhone olması zorunlu diye şart koyup isteyen çok fazlaydı şimdi son zamanlarda Samsung olması zorunlu ya da Android önerecekseniz Samsung olsun diyerek öneri isteyenlerle karşılaşıyorum(bu iyi bir şey tabii, ön yargı azalıyor sonunda halen iPhone 11'i S24U'dan iyi sananlar çok fazla olsa da)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…