S24+ almak mantıklı mı?

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yalnızca Samsung telefonlara bakıyorum ( Çin ve diğer bilinen markalar boykot olduğu için.) S25FE'yi bekliyordum ama S24FE ile aynı ve S24+ ile aynı fiyata geliyor. 39 bin TL'ye S24+ alınır mı? Yoksa farklı bir Samsung cihaz önerir misiniz? Batarya, kamera benim için önemli. Teşekkür ederim.

Samsung dışında düşünmüyorsan mecbur eğer farklı marka düşünürsen bence Honor 400 Pro çok daha iyi.

Samsung şart ise alinir. S25'te bakabilirsin kompakt cihaz istersen. Honor 400 Pro aynu fiyat bandinda daha iyi bir cihaz ama bilgin olsun.
Samsung dışında düşünmüyorsan mecbur eğer farklı marka düşünürsen bence Honor 400 Pro çok daha iyi.
Honor da boykot maalesef yoksa honor magic 7 için para biriktirmeyi düşünüyordum. Bu arada Honor 400 pro da çok iyi duruyor. S24+ ile s25 arasında kaldım. S25 işlemci dışında neredeyse aynı gibi ve arada da 5-6 bin tllik fark var. Ablama S25 almıştık. Şarjından pek memnun değil...

Boykot listesi yazıp baktım Honor'u göremedim. Neden dolayı boykot edildiğini de bilmiyorum. Başka seçeneğiniz yok gibi duruyor. S24+ hayırlı olsun.

Boykot listesi yazıp baktım Honor'u göremedim. Neden dolayı boykot edildiğini de bilmiyorum. Başka seçeneğiniz yok gibi duruyor. S24+ hayırlı olsun.
Çin'e ait bi marka hocam. Çin de zaten Doğu Türkistanlı kardeşlerimize zulüm ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…