C caneraksoy Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #1 Telefonun en üstteki lensinde flash tarafına bakan kısmında fotoğrafta gösterdiğim girinti mevcut sizde de var mı? Telefon Samsung Galaxy s24.
Telefonun en üstteki lensinde flash tarafına bakan kısmında fotoğrafta gösterdiğim girinti mevcut sizde de var mı? Telefon Samsung Galaxy s24.
F fieryz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1.750 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #2 Şu an baktım, bende de var ama hiç dikkatimi çekmemişti. Normaldir muhtemelen.
C caneraksoy Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #3 fieryz dedi: Şu an baktım, bende de var ama hiç dikkatimi çekmemişti. Normaldir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o halde büyük ihtimalle üretimi bu şekilde.
fieryz dedi: Şu an baktım, bende de var ama hiç dikkatimi çekmemişti. Normaldir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o halde büyük ihtimalle üretimi bu şekilde.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.490 Çözümler 5 Yer Antalya 30 Kasım 2024 #4 S24 Ultra'da yok, ilginçmiş.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.441 Çözümler 109 30 Kasım 2024 #5 24 plusda da mevcut.
Z z1rqdym Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #6 Normal değil teknoloji marketlerinde kıyaslayın göremeyeceğiniz bir durum iade edin derim para veriyorsunuz bunu normalleştirmeyin
Normal değil teknoloji marketlerinde kıyaslayın göremeyeceğiniz bir durum iade edin derim para veriyorsunuz bunu normalleştirmeyin
C caneraksoy Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #7 z1rqdym dedi: Normal değil teknoloji marketlerinde kıyaslayın göremeyeceğiniz bir durum iade edin derim para veriyorsunuz bunu normalleştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Burada S24 ve S24+ kullanıcısı aynı şeyi gördüklerini söylediler ama ben yine de bakacağım dediğiniz gibi sizde mi S24 kullanıyorsunuz acaba?
z1rqdym dedi: Normal değil teknoloji marketlerinde kıyaslayın göremeyeceğiniz bir durum iade edin derim para veriyorsunuz bunu normalleştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Burada S24 ve S24+ kullanıcısı aynı şeyi gördüklerini söylediler ama ben yine de bakacağım dediğiniz gibi sizde mi S24 kullanıyorsunuz acaba?
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.490 Çözümler 5 Yer Antalya 3 Aralık 2024 #8 SCN dedi: S24 Ultra'da yok, ilginçmiş. Genişletmek için tıkla... Düzelteyim, S24 Ultra modelinde de mevcutmuş, dikkatli bakınca fark ettim.
SCN dedi: S24 Ultra'da yok, ilginçmiş. Genişletmek için tıkla... Düzelteyim, S24 Ultra modelinde de mevcutmuş, dikkatli bakınca fark ettim.
enzyyx Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 2.920 Makaleler 1 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #9 z1rqdym dedi: Normal değil teknoloji marketlerinde kıyaslayın göremeyeceğiniz bir durum iade edin derim para veriyorsunuz bunu normalleştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Tüm modellerde ve birçok kullanıcıda varsa normaldir değil mi? Telefon çıkalı uzun süre oluyor, problem olsaydı çoktan keşfedilir ve çözülürdü.
z1rqdym dedi: Normal değil teknoloji marketlerinde kıyaslayın göremeyeceğiniz bir durum iade edin derim para veriyorsunuz bunu normalleştirmeyin. Genişletmek için tıkla... Tüm modellerde ve birçok kullanıcıda varsa normaldir değil mi? Telefon çıkalı uzun süre oluyor, problem olsaydı çoktan keşfedilir ve çözülürdü.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.490 Çözümler 5 Yer Antalya 4 Aralık 2024 #10 Belki mikrofon olabilir. Video çekerken zoom yaptığımızda gelen sesi ona göre yakın/uzak algılıyor.