S24 aşırı ısınıyor

technus

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. S24 normal Instagram Chrome gibi yerlerde mobil veri kullanırken 41C gördü. Telefon (int çekmiyor) neden bu kadar ısınıyor? Wi-Fi'de de 35 36 sosyal medya kullanımında.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250220_113454_One UI Home.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 135
Selamlar. S24 normal Instagram Chrome gibi yerlerde mobil veri kullanırken 41C gördü. Telefon (int çekmiyor) neden bu kadar ısınıyor? Wi-Fi'de de 35 36 sosyal medya kullanımında.
Telefonunuzu daha yeni aldıysanız çok normal. 1-2 hafta da kendini optimize edecektir, böyle de ısınma sorunu ortadan kalkacaktır.

Bu uygulamalar çoğu güncel Android'lerde doğru değerleri vermiyor, full parlaklıkta kullanıyorsanız cihazın ısınması normal, Elinizi yakmıyorsa sorun yok.

Mobil veri ile ısınmayan cihaz yok gayet doğal ve EX 2400 SD muadillerine göre biraz daha sıcak çalışıyor.

Sıfır mı yenilenmiş mi?

Sıfır kanka.

Telefonunuzu daha yeni aldıysanız çok normal. 1-2 hafta da kendini optimize edecektir, böyle de ısınma sorunu ortadan kalkacaktır.

İkinci el aldım 5 aylık falan ama ben 1 haftadır kullanıyorum.

Bu uygulamalar çoğu güncel Android'lerde doğru değerleri vermiyor, full parlaklıkta kullanıyorsanız cihazın ısınması normal, elinizi yakmıyorsa sorun yok.

El yakmıyor fakat 41C Instagram için çok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kasa küçük işlemci Exynos ısınma kaçınılmaz. Biraz daha düşük olmasını isterseniz performans profili acabilirsiniz ama sahsen dert etmezdim.

Kasa küçük işlemci Exynos ısınma kaçınılmaz. Biraz daha düşük olmasını isterseniz performans profili acabilirsiniz ama sahsen dert etmezdim.

Evet ya maalesef öyle. Performans profili ekstra şarj yer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ya maalesef öyle, performans profili ekstra şarj yer mi?

Düşük performans profili fazladan şarj yemez tam tersine sarjiniz biraz daha gec biticektir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250221_091050_Device care.jpg
    94,9 KB · Görüntüleme: 86
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…